felic - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » felic - Uncertain Male
felic
35 years old, Uncertain Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 06. 13. 17:26
Registration time: 2015. 08. 24. 14:49
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mocskos idők, kezdjük újra! Szóval. Voltam már itt. Hamar felfüggesztettem magam, mert sokkot kaptam néhány dologtól. Definiáljunk úgy engem, hogy túl normális ide, túl kevésbé egy ‘hagyományos’ társkeresőre. Félreértés ne essék, a szex fontos, nagyon, kémia nélkül nincs semmi de ha meg más nem stimmel.. akkor sincs. Nehéz, dehát ilyen ez a popszakma.

Keresek. Nem görcsösen, nem egyéjszakás kalandot, nem is tudom mit. Egyedül vagyok de nem vagyok magányos, van saját életem és kiválóan el tudom foglalni magam. Nem mástól várom a boldogságot. Megteremtem magamnak, imádok utazni. Nem nyaralni, utazni. Bringázni, sétálni, napon fetrengeni, a téren gengelni, ismerkedni, nyitottnak lenni a világra.

Ismerkedni szeretnék, beszélgetni, nyitott emberekkel találkozni. Nem a beteg vágyaimat akarom senki torkán lenyomni, nem akarok senkit felkoncolni és a családi ezüst gyertyatartót is kihagynám a fenekemből, köszi. Viszont ha valakivel megvan a hang és elmegyünk egy koncertre, elmegyünk túrázni, kiülünk az Erzsébet térre egy üveg borral vagy csak eszünk egy fagyit a belvárosban abból nagyon nagy baj nem lehet.

Aztán ha nem, akkor sem én veszítek többet. :D

Disclaimer: nem keresek kétségbeesett harmincasokat, hogy úristen de kéne egy gyerek már. Viszont szeretnék gyereket. Nem keresek komoly kapcsolatot. De szeretnék, vagy kialakul vagy nem erőltetni nem lehet. Nem ész nélkül élek bele a világba mint valami hülyegyerek. De szeretek hülyegyerek lenni.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 26-34 year

Spoken languages

English, German, Hungarian, Spannish