famulus - Submissive Male

8
All BDSM partners » Servants, Slaves » famulus - Submissive Male
famulus
26 years old, Submissive Male, 198 cm, 98 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 04. 19. 22:51
Registration time: 2013. 03. 29. 00:12
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Először is szeretnék köszönetet mondani az oldal adminjainak, amiért törölték az egész bemutatkozásomat, mert szerepelt benne egy bdsmtest.org-os link. Igen, valóban nem a kedvenc linkjeimnél volt elég lett volna egy figyelmeztető levél, hogy tegyem arrébb. No mindegy, ezzel is elment potom 350 karakter.

+Mielőtt megint túlbuzgóan törölnétek (Lana) küldjetek egy levelet arról, hogy szerintetek miben nem megfelelő, mert én bizony isten nem találok rá indokot. Azon kívül, hogy "nem tetszik". Ha e nélkül törölnétek, akkor majd szétszedem, és az egyszerűbbek kedvéért részenként leírom hogy szerintem miért felel meg a szabályzatnak. Ki lesz használva az a 64000 karakter. (Akkor meg bannolva lesz azzal, hogy "ne írj regényt"? Jó ez így, hogy katonai szinten megy a logika.)

Szóval magamról kéne valamit írnom, de úgy, hogy ha lehet ne legyen túl önimádó azonban keltse fel a figyelmet. Fogós dolog, sose voltam jó esszéírásban, de üljünk össze egy teára, kávéra, pohár fröccsre, szívesen beszélgetek sokáig sok mindenről.

Nos tehát: magasra nőttem, mert mindig megettem a brokkolit. Pöppet pufók is vagyok, mert a csokit sem vetettem meg. Azonban ez utóbbi zavar, így igyekszem keskenyedni. Az elmúlt hónapokban rászoktam a jógára, de ha sok időm lesz egy társastánc-tanfolyam is érdekel. Fiatal-abb-éveim alatt rengeteg könyvet olvastam, ezek többsége sci-fi, fantasy, vagy a kettő kombója volt. Kifejezetten szeretek is ezekben a világokban elmerülni.

Eszméletlen szókimondó vagyok, ami nyers őszinteség, és sokan hajlamosak olykor bunkó stílusnak betudni. Pedig csak brutálisan egyenes vagyok. Meg amellett persze kedveskedő, meg odafigyelő. És akkor jöjjön még egy negatívum: kifejezetten ragaszkodó típus vagyok.
No, nem az a levakarhatatlan fajta: ha megmondod, hogy nem tetszem, mert barna a hajam és te a szőke herceget várod, akkor oké megértem, békén leszel hagyva. Azonban, ha valakit komolyabban megkedvelek és úgy látom hogy viszonozza a dolgot, annak jó lesz. Nagyon. De komolyan, tök rendes vagyok, gondoskodó, alkalmazkodó, szeretlek kiszolgálni meg kreatív vagyok meg minden. Ja, meg tudok főzni is! Ez igazi kuriózum manapság. Meg szeretek is vendégül látni. Téged még jobban! Csak valahogy vergődj zöld ágra azzal a ténnyel, hogy a fentebb említett törölt teszt alapján 99% pet, és 97% sub vagyok. Ez egyébként nem azt jelenti, hogy kalaptartón bólogató kutyaként élek, van véleményem, és el is fogom mondani, legfeljebb elfogadom, hogy nem érvényesül.
A bdsm-et szeretném a mindennapokban is, és nem csak a négy fal között megélni. Nem hivalkodó módon, de aki tudja mit hol keressen, az azért jöjjön rá, hogy foglalt vagyok.

Szóval egyenlőre ennyi, akit bármi felkeltett kérdezzen, írjon mailt (ritkán nézem) vegyen fel skypeon, vagy csak csattintsa meg az itteni ostort. Aztán ha még találok valami fontosat amivel kiegészíthetnék, leírom.

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Age: 18-35 year
Height: 150-180 cm
Weight: 50-80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Feeding, Foiling, Knife, Needle, Pens, Piercing, Vacuum

Maybe

Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chains, Cross, Hair pulling, Humiliation, Leather, Mazochism, Nippers, Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Tickling, Tweak

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Candle, Collar, Foot worship, Latex, Massage, Oral sex (give), Slaps, Stocks, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Archery, Chess, Cleaning, Cooking, Dance, DIY, Fishing, Get to know, Internet, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Country, Electronic, Folk, goth, Heavy metal, House, Jazz, Latin, Musical, Pop, Punk, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, soul

Movies

Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, Tale, Thriller, Western

Books

Adventure, Entertainment, Novel, Novels, Scientific, Youth