envagyok - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » envagyok - Dominant Male
envagyok
42 years old, Dominant Male, 186 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 19 hours ago
Registration time: 2009. 11. 10. 18:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szolgálatra, engedelmessegére nevelni! Használni, mindkettőnk örömére!

Nem vagyok egy kimondott szépség, ezt előre jelzem. Viszont, úgy gondolom, ebben a világban, egy finom játékhoz nem is kell Brad Pittnek lenni:)
Mint ebből a mondatból kitalálhattad, nem feleséget, és nem élettársat keresek. Jó, azért nem is csak egy alkalmas szeánszot-játszadozást. Inkább úgy mondanám, olyant lányt-lányokat keresek, akivel több alkalommal, akár rendszeresen találkozunk, és jól érezzük egymást. Akivel megadjuk egymásnak, amire vágyunk.
Nem szeretem a túl durva dolgokat, ha neked a véres, brutális játékok jönnek be, sajnos nem egymást keressük. Nem tudom, mit írjak még ide..
Tudod mit? Szakítsunk a dogmákkal, és csináljuk azt, hogy nem várod meg, amíg én írok. Ha érdekesnek találtad ezt a pár sort, írj te! Sehol nincs megszabva, hogy a lány nem kezdeményezhet, nem írhatja meg az első levelet:)
Persze én is nézelődök, és ha úgy van, kezdeményezek is. De viszont is elvárom ezt, nem vagyok gondolat olvasó, hogy kitaláljam, érdekellek.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Bondage, Breath controll, Closure, Dildos, Doctor fetish, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Pain, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Shaving, Slaps, Tickling, Tweak

Exciting

Blindfolds, Breast torture, Candle, Chinese ball, Cross, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Spanking, Vibrators