elsker - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » elsker - Dominant Male
elsker
29 years old, Dominant Male, 190 cm, 90 kg
Residency: Denmark, Midtjylland
Last login: 2016. 11. 09. 05:56
Registration time: 2014. 03. 02. 16:22
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szépséges Hölgyemények!

Én egy erőm teljében lévő, 25 éves fiatal srác vagyok! Külföldön dolgozom, de gyakran tartózkodom otthon is! Szeretek tiszta lapokkal játszani! Élvezem az életem, jól keresek. Tele vagyok vágyakkal, érzésekkel, perverziókkal. Olyan puncisok jelentkezését várom, akik tisztában vannak vele mit akarnak, ismerik önmagukat.
Szeretek ismerkedni, beszélgetni, flörtölni, dugni, szeretkezni, szerelmes lenni. Fontos számomra az érzelmek kimutatása, legyenek azok finomak vagy akár mocskosak.
A szexualitás az egyik legcsodálatosabb dolog az életben, a BDSM világa pedig, még inkább kiterjesztheti a testi és lelki élvezeteket. Ez nem egy egyszerű hálószobai fűszer, ez sokkal több annál.
Heteroszexuális vagyok, ezen belül pedig, csak a józan ész szab határokat! Beállítottságommal kapcsolatban, főleg a domináns viselkedés jellemez. A switch részem inkább egyfajta édesség, ami a NŐ számára egy kis szabadság érzését keltheti.
Az ágyban imádok irányítani. Kell a nő, minden testrészével együtt. Kiélem magam Rajtad, Benned! Közben gondoskodó, de aljas vagyok! Vigyázok Rád, mert megfontoltan cselekszem, de tudom, hogy Mindened az enyém. A teljes testi és lelki élvezet motivál! Kihasználhatsz, de visszakapod! Kihasznállak, de meghálálom! Sosem egyoldalú egy flört, egy viszony, egy dugás vagy akár egy kapcsolat. Mindkét fél számít, és ezt tiszteletben tartva szűnhetnek meg a határok!
Ha többet szeretnél tudni rólam vagy beszélgetnél, csak írj! Kérlek tartsd tiszteletben az általam kitöltött adatokat, légy értelmes és igényes! Várlak!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-25 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Danish, English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, Cross, Domination, Fisting, Nippers, Prostate massage, Spanking, Tweak

Maybe

Mask, Rubber, Tickling

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Chains, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Film, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Menstruation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Public sex, Role playing, Shaving, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, Cooking, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Talking, TV

Music

Blue, Classical, Disco, Electronic, Funky, Hip-hop, House, Jazz, Pop, Punk, Rap, Reggae, Rock'n'roll, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War, Western

Books

Erotical, Gastronomy, Journey, Novel, Scientific