elektro - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » elektro - Dominant Male
Viewed: 172x
elektro
48 years old, Dominant Hetero Male, 193 cm, 110 kg
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvár
Last login: 9 hours ago
Registration time: 09. 29. 20:35
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdv minden érdeklődőnek. Leginkább azoknak, akik képesek elolvasni az adataim, és képesek azt értelmezni is azzal együtt, hogy kit/mit keresek.

Olyan szubmisszív lelkületű hölgy partnert keresek, aki valóban alázatos, irányítás kedvelő, és irányítható is. Nem keresek olyan egyént, aki csak hirdeti magáról, hogy sub, miközben már az adatlapján is az látszik, hogy ő valójában irányítani szeretne.

Tehát. Szeretem irányítani, korlátozni a partnert. Szeretek végrehajtandó feladatokat adni, azok elvégzését ellenőrizni, kellő mértékben büntetni, jutalmazni.

Igazán előnyös, ha nem ijed meg a jelentkező bizonyos mértékű fájdalommal is járni képes játékoktól. Nyilvánvalóan minden történés legalább nagy vonalakban előre egyeztetett.

A legfontosabb, kedves érdeklődő. Ne akarj szebb, jobb képet festeni, vagy fényképezni magadról, mint ami Te magad vagy. Nyugodtan ki lehet írni az adatlapra a valós testmagasságot, testtömeget. Ha nagyon nem az vagy, akinek rajzolod magad, az bizony az első találkozáson kiderül, ahol a hihetetlen jó szögből készült, és sokat letagadó fotók már nem segítenek. És akkor kit vertél át rajtam kívül ? Bizony magad, és még az időt is feleslegesen feleslegesen fordítottuk levél váltásra, esetleg telefonon történő ismerkedésre. Tehát csak az igazat a műszaki adatokat, vágyakat elképzeléseket illetően.

Egyébként nyugodtan lehet érdeklődni, nem gond, ha jóval fiatalabb vagy, sőt.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female

Age: 18-55 year
Height: 150-190 cm
Weight: 50-110 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Milking, Needle, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Restaurant, Sailing

Music

Jazz

Books

History, Journals/magazines, Scientific