duracell - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » duracell - Dominant Male
Viewed: 755x
duracell
36 years old, Dominant Hetero Male, 166 cm, 69 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 11. 07. 19:47
Registration time: 2009. 11. 02. 15:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék, szubmisszív cicalánnyal aki a mindennapi életben mégis határozott és művelt, aki mellé oda lehet bújni, szeretetre ölelésre vágyik a kandúrjától.
Tehát DDLG kapcsolatra ageplayre vágyó, vékony, alacsony lányt keresek(de lehet kivétel). Korban 18-40-ig, de ideális szerintem a 25-35 körüli.
DDLG: Daddy Dom Little Girl

Olyas valakit keresek, akinek van érzéke hozzá, hogy kell egy nőnek elegánsan, vonzóan, de még is buján csábítóan öltözködnie (legalább a 4 fal közt). De még se veszi túl komolyan az egészet, számára ez a szerep csak egy izgalmas játék, hogy beöltözhet és minden nap megbolondíthatja Dom-ját.
Ha rajta kapnák bármilyen incselkedésen, letagadna mindent, de legbelül perverz lelke élvezi, hogy lebukhatott. Sőt már már az hajtja fűti belülről, hogy valami perverzet valami szokatlant, eddig ki nem próbált "apróságot" csináljon.
Így nem hagyná ki a szerepjátékokat sem, ahol szebbnél szebb testre simuló lycra, szatén ruhát vagy éppen fűzőt, nyakpántot öltene magára, hogy valamelyik klasszikus női alárendelt szerepet kiélje.

Exhibicionizmusa a napi trükkökben jelenik meg, mert izgatja, hogy lebukásveszélyes ruhát(eszközt?) viselhet vagy lebukás veszélyes helyen szeretkezik imádott Dom-jával.
Vágyait csak fokozza, hogy Dom-ja kiköti a kezeit egy selyem sállal az ágyhoz.
Szereti a kényszerítést, de nem mazochista, inkább a soft DS-re vágyik, sőt függ tőle.
Kéjesen éli át, hogy noha teljes testében nő, de még is "tálcán kínálja fel magát", ön kezűleg adja oda Domjának nyakpántjának vezetőszárát, hogy Ő "használhassa" testét, mert teljesen megbízik benne.
Vágyakozik rá, hogy Ő az imádott, tulajdonaként bánjon vele.
Nem hagyná ki az ujjszopást és jó kislányoz illő szép illedelmesen térdelést a kispárnán.
A durva mocskos beszéd (szexuális tartalmú) csak még inkább fokozza vágyait.
S másra sem vágyik jobban minthogy többszörös kényszerorgazmusokat éljen át.

Szóval, hasonló incselkedésekre keresek jól nevelt cicalányt :P

Nemkívánatos:
-Cigi és piálás, mert egészségesebb életmódot preferálom.
-Tűk, vér, kirívó fájdalom és sérülések okozása.
-Igénytelen, egész testrészt borító tetoválások és piercing halmok.(egy kis virág vagy pillangó a megfelelő helyen még nem gond, :)


Magamról:
Nem vagyok hivalkodó, visszafogottabb életet kedvelem.
Korom ne zavarjon, nagyon is fiatal vagyok arcra.
Dom vagyok, de szívesen öltözök magam is kandúrnak, oroszlánnak.
Jelmezes buliba vagy cosplay is szívesen járnék cicalánnyal ;)

-Domináns, erőszakos, affektáló stílusú nők kifejezetten taszítanak még a mindennapi életben is.
-Romantikus álmodozó vagyok időnként ...talán idealista.
-Diplomás vagyok, viszonylag jó anyagi körülmények közt, nem vagyok ágrólszakadt, de nincs váram, se kastélyom sem. Szóval ha a pénz az elvárás akkor nem engem biztos, hogy engem keresel. Van munkám, lakásom, kocsim, nyilván lehetne mind jobb is.
-Elsősorban hosszútávú kapcsolat érdekel...nem vagyok kapcsolat ugráló.
-Utazási szándékom van, akár külföldre is leléphetünk (valami északabbi országba), nem ragaszkodok már ehhez az országhoz...ez csak rosszabb lesz itt...:(
-Szeretem a romantikus helyeket, helyzeteket(erdők, mezők, elhagyatott..várak, kastélyok...valahogy ezek magukkal ragadnak :)
-Nem vagyok költő, író, de szoktam hosszú ...perverz történeteket írni, nyilván ezek a hiányzó lány partner hiányában csak a fejemben zajlanak le, jó lenne őket megvalósítani is. ;)
-Szexualitásom nagyban függ a lány érdeklődésétől, izzok és lángolok, ha a partner is olyan. Noha erősen perverz vagyok, az extrém túlzások taszítanak...de szeretem a határokat bővíteni :).


Köszi hogy végig olvastad.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-37 year
Height: 145-170 cm
Weight: 38-68 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Breath controll, Cross-dressing, Leather, Mask, Pens, Prostate massage, Transvestitism, Vacuum, Whip

Maybe

Breast torture, Candle, Chains, Cross, Diaper, Feeding, Foot worship, High heels, Jeans, Massage, Mazochism, Menstruation, Nipples, Piss, Sadism, Slaps

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Latex, Lingerie, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Bowling, Car racing, Cleaning, Computer, DIY, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Blue, Classical, Country, Disco, Funky, Gangsta rap, Goa, Heavy metal, Jazz, Latin, Musical, Punk, Rap, Reggae

Movies

Anime, Comedy, Crimi, Fantasy, Game - show, Musical, Reality show, Sci-fi, Series, Sex/porn, War, Western

Books

Entertainment, Erotical, Health, Journals/magazines, Novel, Scientific