dunaiandi - Uncertain TV or TS

1
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » dunaiandi - Uncertain TV or TS
dunaiandi
49 years old, Uncertain TV or TS, 185 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2017. 06. 25. 21:48
Registration time: 2015. 06. 14. 15:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Csak néhány éve eszméltem rá, hogy mi nem "stimmel" nálam. Egy véletlen találkozás hozta ki belőlem azt, ami odáig elfojtva lappangott bennem, és tiltakoztam minden idegszálammal ellene.
Transzvesztitaként más lesz az ember gondolkodása. Kettős- bipoláris személyiség vagyok,de már nem tudom elkülöníteni, hogy melyik személyiségem az igazi.

Ismerkedem a BDSM dolgokkal is. Egy csecsemőnek minden új! Izgatnak az új dolgok és ezek felfedezése közben tett "utazás". Szeretnék megismerkedni kedves emberekkel és új kapcsolatokra szert tenni.
Aki gondolja és felkeres az írjon bátran, örömmel válaszolok normális levelére. Nem virtuális kapcsolatra vágyom, hanem a személyes találkozások híve vagyok.
Ölelés:Babi

Partner

Age: -50 year
Weight: -80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Blindfolds, Other tools, Vibrators

Exciting

Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Cross-dressing, Film, Foot worship, Gangbang, High heels, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Shaving, Stocking, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Talking

Books

Erotical, Journals/magazines