drhouse - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » drhouse - Dominant Male
drhouse
33 years old, Dominant Hetero Male, 182 cm, 81 kg
Residency: Netherlands, Zuid-Holland, Den Haag
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2016. 05. 14. 00:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 5
Helló!

Update: a továbbiakban a PolyCurious profilban leírtak szerint megy a játék. A többit azért itt hagyom, mert miért ne.

Első sorban örülök, hogy ide kattintottál, akárki is légy, igyekszem kicsit kifejteni, hogy ki is volnék én. (TLDR: én vagyok Superman, csak a nadrágon belül hordom az alsónadrágot. Ha nem hiszed, járj utána.)
Másodsorban, ha netalántán írni támadna kedved, biztos lehetsz benne, hogy fogok válaszolni.
Harmadsorban: Ha azért jársz itt, mert én írtam neked, akkor végtelenül örülnék, ha nem elégednél meg a TLDR változattal, mielőtt eldöntöd, hogy megérek-e egy emailt. :) Hidd el, én legalább háromszor elolvastam a Te leírásodat, és próbáltam kitalálni, beleférek-e abba, amit képernyőre vetettél. Ettől persze még nem biztos, hogy megvan a kölcsönösség, de az tuti, hogy nem egy napi harminc példányban szétküldött sablonlevéllel lettél gazdagabb.

Ennyi felvezetés után következzék az érdemi rész...

Magamról:

"Civilben" én vagyok a jófej csávó, aki mindig segít másoknak, és a barátai mellett áll a legnagyobb szarban is. Intelligens vagyok, szenvedélyes, megbízható, empatikus, humoros, figyelmes, művelt (és még sok egyéb, de a szuperlatívusz gondolom így is érthető). Gondolom pont ezért keresek most valaki olyat, aki mellett mindennek az ellentéte is lehetek. Rendelkezem stabil egzisztenciával, egy egész kilenc tized macskával, (ön)ironikus humorral és valószínűleg a világ legrosszabb szóvicceivel. (Bár ez utóbbit igyekszem magamba fojtani más emberek jelenlétében.)

Nem mintha olyan marha sokat mondana ez így, de itt egy lista arról, hogy mit szoktam csinálni, ha épp nem bdsm társkeresek: basszusgitár, autós utazás (valakinek valami tippje, hogy a road trip hogy magyarítható elegánsabban?), filmek (a posztszovjet művészfilmektől Hollywoodig bármi), színház (na jó, ezt mostanában kicsit ellustultam), társasjátékok, csocsó, kocsmázás, zene, horgászás, barkácsolás, vezetés; imádom az állatokat, szeretek főzni, olvasni, kempingezni, vitatkozni, érdekelnek a tudományok, a politika, a művészetek és még biztos van, amit kihagytam.

És most rólad:

Egy olyan, korban hozzám illő lányt keresek aki szeret a másik kedvére lenni. Akinek ez az egész nem kizárólag a szexről szól, de aki kellőképp perverz. Akivel az, hogy ráveszem valamire, amit sose gondolt volna, hogy élvezni fog, és az, hogy megiszunk egy pohár bort, és beszélgetünk, nem egymást kizáró dolgok. Cserfes, incselkedős, mosolygós, időnként kislányos és az sem baj, ha nem éri fel a legfelső polcot. :)

Hosszabb távon fontosak még (és azt hiszem ez a neccesebbik rész...)
- képes egyenlő félként részt venni egy beszélgetésben
- tud nevetni. Akár magán, akár rajtam, akár a világon, ha épp úgy jön ki a lépés
- ha kell, képes önállóan létezni
- nem vesz mindent (főleg saját magát) halálosan komolyan

És akkor pár gondolat, csak úgy:

- Nem fogom azt hazudni, hogy 40 év tapasztalatom van, de volt már részem ilyen kapcsolatban.* lásd lentebb
- Alapvetően hosszú távra keresek, de lassan körvonalazódik, hogy ez nem egy gyere-cipó-hamm-bekaplak ügy. Én kivárom :)
- Nem gondolom, hogy a "légy szíves" és a "köszönöm" használata kevésbé dominánssá tenne.
Az update update-je: (lassan várom a pert Norbitól)
Nem úgy 24/7, hogy bilincsre verlek egy pincében. És úgy sem, hogy biorobotgép + bioguminő vagy. És úgy sem, hogy bármit mondok, azzal kötelességből egyetértesz. Talán hellyel-közzel a "hagyományos férfi-női szerepek" egy jó kiindulópont, már amennyiben feltételezzük, hogy ez nem egy nettó hímsovinizmus, hanem két egyenlő ember kapcsolata, amiben más-más szerepet töltenek be. (Mínusz a családon belüli erőszak, sajnos ezt ki kell írni. Biztosíthatlak, hogy egyetlen gyengénlátó komondor sincs a közelemben.) Nem akarok a nap minden percében uralkodni. Sőt, igazából uralkodni sem. Vezetni; felemelni; erősebbnek lenni, amikor kell, azt igen. És még ez is csak akkor érdekel, ha önként adod, elvenni úgysem tudom.

Update 3: Tapasztaltság. Gondolkodom ezen egy ideje, hogy mit is jelent. Alapvetően ez egy ismerkedős site, ebben, azt gondolom, elég tapasztalt vagyok, idestova harminc éve működtetek mindenféle szociális kapcsolatot. Ha párkapcsolati oldalról nézzük, akkor sem lehet okom panaszra, felnőtt életem nagyobbik felét ilyenekben töltöttem, egyiket sem bántam meg, többször is voltam már szerelmes, volt összeköltözősdi is, nagyjából tudom, hogy működik egy ilyen. Ha tematikus szempontból vizsgáljuk, akkor ott vagyok, ahol a part szakad: mikortól számítok tapasztaltnak, és miben? Ha karikás ostorral sikerrel vadászom a konyhában repkedő muslincákra? Ha egy ügybuzgó kiscserkész is megirigyelné a csomózási technikámat? Az elmúlt egy-másfél évben elég sok mindent alkalmam volt kipróbálni, amit itt alul oly lelkesen pipálgatunk ki meg be, tudom, hogy tudok hatással lenni valakire, és tudom, hogy kell közben oda is figyelni rá. Én mindezek ellenére nem szeretném magamra aggatni, hogy tapasztalt vagyok, mert mindez csak egy másik fél viszonylatában értelmezhető, akit viszont, ha nem ismerek, előlről kell "megtanulni".

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chains, Chinese ball, Cross, Electrosex, Milking, Prostate massage, Shit, Stocks, Vacuum

Maybe

Boot fetish, Candle, Doctor fetish, Enema, Foot worship, High heels, Leather, Menstruation, Pens, Role playing, Shaving, Stocking, Tickling, Tweak

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Piss, Public sex, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Computer, concerts, Cooking, DIY, Fishing, Internet, Movie, Museum, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Country, Folk, Funky, Jazz, Pop, Punk, Rock, Rock'n'roll, ska, soul

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War, Western

Books

Journals/magazines, Novel, Novels, Scientific