domparsopron - Dominant/Dominant Couple

7
All BDSM partners » Couples » domparsopron - Dominant/Dominant Couple
domparsopron
46 years old, Dominant Female, 160 cm, 50 kg - 48 years old, Dominant Male, 185 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Sopron
Last login: 2017. 08. 19. 10:57
Registration time: 2015. 01. 15. 09:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
CSAK HÖLGYEK!

A keresett partner: kedves biszex szub, és / vagy mazó lány, hölgy...aki egy párt szolgálna, érzéki biszex dolgokat átélne.


Kedves, kommunikatív domináns pár vagyunk. A férfi tag tapasztalt,következetes, szigorú nevelő. Hölgy tagung régóta vágyik az uralkodásra, eleddig kevés tapasztalattal. Biszex terén is kezdő lenne,elképzelésünk szerint együtt szerezne bi-szex és domináns tapasztalatokat, hármasban. Egy kedves, nőies biszex lánnyal, hölggyel.Komolyak vagyunk, komolyan keresünk.

Mivel korábban is kerestünk, sokat írogattunk, és senki nem válaszolt, ezért inkább te írjál nekünk, garantáltan válasz fog jönni, skype cim, stb...Nem szeretnénk újra az összes kamust végigírkálni, szórakozó kislányokat, kisfiúkat :)

Nem együtt élő pár vagyunk, de mindketten függetlenek, együtt játszadozunk csak.van helyünk, tudunk fogadni, és ésszerű távolságon belül utazni is. Diszkréció, komolyság adott és elvárt!Nem levelezgetni akarunk, hanem kapcsolatot felvenni, szimpátiát eldönteni, találkozni!

A hölgy kifejezetten csinos, szép arcú, a férfi sármos,átlagos.

Csak akkor jelentkezz, ha kész vagy skypon kamerát kapcsolni, vagy telefonálni (rejtett számról is hívhatsz-nem kell kiadnod magad-mint ahogy kamusok mondják... :). Elkerülnénk ily módon kamus pasikat. Ha van kölcsönös szimpátia, megbeszélhetünk tabukat, vágyakat, megszervezhetjük a találkozót..

A vágyak tárháza nagyon széleskörű, minden megbeszélés és egyeztetés dolga. Nem kell mindig mindennek lennie, nem is lehet... Ami mindenkinek jó és kellemes...

Üdvözlettel, domparsopron

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foot worship, Gangbang, Humiliation, Leather, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench