dogmale - Submissive Male

3
All BDSM partners » Servants, Slaves » dogmale - Submissive Male
dogmale
36 years old, Submissive Male, 184 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2016. 05. 09. 17:27
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Domináns Hölgyek!!!
Voltam már korábban regisztrálva az oldalon,de a sok csalódás időről időre elvette a kedvem az egésztől.Mivel szerintem minden okkal történik ezért úgy gondolom,hogy lehet még nem voltam megérve ahhoz,hogy igazán átadjam Valakinek az irányítást és ezen felül még nem volt letisztulva bennem,hogy mit is szeretnék vagyis mire lennék alkalmas.
Mióta az eszemet tudom mindig is vonzott a BDSM világa,mindig újabb és újabb területei férköztek az agyamba,sok mindenre vágytam és vágyom azóta is,de az amiben leginkább lecsapódik mindez nem más,mint a pet-play.
Természetesen vonzó számomra minden ami egy DOM-sub viszonyban vonzó lehet(igaz a mazósághoz gyenge vagyok és ezt ki is hagynám az emlékkönyvemből,ha egy mód van rá) de igazán a pet-playben látom leginkább azt,hogyan lehetne legjobban megszabadítani magam a gondolkodás és felelőség terhétől.
CSak remélem,hogy rajtam kívül is van valaki a másik oldalról aki hasonlóan vélekedik ennek a játéknak vagy létformának a kifejezőségéről
Nem keresek anyagias hírdetőt mert nincs szükségem arra,hogy én mondjam meg egy Domináns Nőnek,hogy hogyan legyen az ami...pont ettől szabadulnék meg végre.
Kérem csak olyanok írjanak akiket valóban érdekel ez az irányvonal.
Illetve a korábbi tapasztalataimból kiindulva egy gondolat:
Nem az erőltetett Úrnőzés megkövetelésétől lesz egy Nő domináns,főleg nem egy ismerkedési fázis elején.
Kiegészítés:sajnos nem vagyok vip egyelőre...ezért ha Valaki választ is szeretne kérem a megadott e-mail címen írjon rám és igérem mielőbb válaszolok!

Partner

Singles
Dominant Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female

Age: 30- year
Weight: -90 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Piss

Exciting

24/7, Ass licking, Blindfolds, Boot fetish, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dirty talk, Domination, Feeding, Foiling, Foot worship, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Milking, Oral sex (give), Role playing, Rubber, Stocks, Vacuum