dlmarci - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » dlmarci - Switch Male
dlmarci
20 years old, Switch Male, 181 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 10. 10. 16:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!
20 éves egyetemi hallgató vagyok, barna a hajam, zöld a szemem és sportos testalkatom van.
Időm nagy részét tanulással töltöm, a szabadidőmben pedig szeretek sportolni (kondizni, boxzsákot püfölni, néha elmegyek futni), szeretek filmeket, sorozatokat nézni (már kb. mindent láttam, ami érdekel, úgyhogy a filmnézéseim úgy kezdődnek, hogy egy óra hosszát keresem, hogy mit nézzek, mielőtt néznék valamit), szeretek gitározni (kihangsúlyoznám, hogy szeretek, és nem pedig tudok, ugyanígy az éneklés is), szeretek a haverokkal meginni pár sört, vagy elmenni bulizni, vagy elszívni egy jó vízipipát (egyébként nem dohányzom, csak alkalomadtán egy tömés vízipipába beszállok), szeretem a kutyáimat.
Ami a szexuális dolgokat illeti: elég sok minden érdekel, ami ezen az oldalon található. Szeretek kiszolgáltatva lenni, és szeretek mások felett uralkodni, (switchnek mondanám magam). Ugyanakkor nem vagyok fájdalom-párti egyáltalán, kis harapdálás, esetleg fenekelés benne van, de semmi durva, engem nem izgat, az pedig távol áll tőlem, hogy egy lányt valaha is bántsak, még akkor se szeretném, ha ő igen.
Ezen kívül vannak még fetiseim (igen, fetisiszta is vagyok), például pelenka, fehérnemű, kikötözés, bilincs, szembekötözős móka, orális szex, fenekelés, szóval egyszerűen összefoglalva az a célom, hogy a szex minél érdekesebb legyen.
Ugyanakkor ezeket nem mindig szeretném, igenis kell az összebújós, romantikus szex is!
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolog van, amit még nem próbáltam, de hát jó pap holtig tanul. Végtelen fétis, végtelen új szexpóz, végtelen kaland, móka és szórakozás... ezekből szeretnék minél többet a magaménak tudni.
Csak a fantáziád szabhat határt!
Komoly kapcsolatot keresem de bárkivel szívesen elbeszélgetek! Ha magadra ismertél, írj!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-24 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Candle, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross-dressing, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Film, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Nippers, Other tools, Pens, Photo shooting, Public sex, Punishment, Rubber, Shaving, Shit, Stocks, Tickling, Tweak

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Diaper, Dildos, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piss, Prostate massage, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Movie, Party, Playing music, Science, Soccer, Talking

Music

Alternative, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Anime, Comedy, Fantasy, Sci-fi, Series

Books

Scientific