dirtybird - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » dirtybird - Switch Male
dirtybird
26 years old, Switch Male, 185 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 05. 15:05
Registration time: 2016. 06. 17. 12:27
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia örülök hogy ide tévedtél.

Nem vagyok átlagos (habár itt senki sem az) de hogy mitől nem vagyok az?!? Nekem eszem is van meg lelkem (szívem)nem csak farkam mint a többségnek. Nem kommunikálok jól sajnos ezt tudom magamról írni nem tudok valami fényesen de egy találkozót beszélgetéssel töltve nagyra értékelek ha már idáig eljutottál miután elolvastad a valószínűleg faék egyszerűségű levelem mert gondolom a legtöbb ember így jut el ide hozzám.
Akkor kicsit írnék bővebben magamról.
Nem vagyok se dom sem sub de mindkettő bennem van ez a kettősség ural a páromtól függ hogy épp mi az ő vágya vannak domináns és nem domináns vágyaim bika vagyok így bennem van a birtoklása vágy de ugyan akkor bármit képes vagyok megtenni hogy a párom kedvében járjak én inkább az alá fölérendelt viszonyt preferálom (bizalmi viszonyt hogy meg tudj bízni a másik félben és feszegetni tudjátok a határokat) mindezt szenvedéllyel.
Nem vagyok semmi rossznak az elrontója nagyon sok vágyam fétisem van ebből adódóan is szeretek új dolgokkal megismerkedni és szinte bármire nyitott vagyok.
Imádom a köteleket szeretem amikor kiszolgáltatottságában tengődik az ember és teljes mértékben a másikra van utalva vagy amikor az ember csak szimplán nem bír a vérével mert a másiknak csak a nézése elég ahoz hogy eltűnjön a tudatosság és az állatiasság előtör az emberből.
És hogy ki vagyok én?
Az álmod a rémálmod egy barát vagy csak egy kedves idegen...
Egyébként állatbarát,kicsit hedonista,hobbifotós , hobbiszakács, hobbivegyész,benzinvérű (nem illegál tunerjóska van saját pályán használatos versenygép)
Kit is keresek?
Nem érdekel hogy dom vagy sub vagy ember legyél ne csak egy üres valami aki csak másokat akar hobbiból kihasználni... Hozzáteszem nem szép dolog...

Aim of search

Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Basketball, Billiard, Car racing, Computer, Cooking, DIY, Fishing, Get to know, Internet, Movie, Play, Talking

Music

Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller, Western

Books

Arts, Entertainment, Gastronomy, Novels, Poems, Scientific