devlatexus - Fetisist Female

45
All BDSM partners » Fetishists » devlatexus - Fetisist Female
devlatexus
70 years old, Fetisist Female
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 06. 19. 13:51
Registration time: 2016. 02. 19. 23:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 6.40 Point(s) (5 Rate)
Mielőtt írsz, olvasd el az adatlapomat, ne kelljen fölösleges köröket futni!

(Törlésre került a bemutatkozó rész, mert több dolgot nem adtam meg, vagy kitudja, talán a mordor nyelvű idézet nem jött át senkinek... így hát újra kellett gondoljam az egészet.)

Regisztrációm célja:

Latex, gázmaszk, tűsarkú, Pleaser cipők, balettcsizma, és egyéb fétiseim vannak, a BDSM világában Dom vagyok, erősen szadista hajlamokkal.
Több külföldi fétis partyn, BDSM eseményen is voltam már, fenn vagyok több külföldi fórumon, valamint adhoc jelleggel külföldi cikkeket fordítok, melyeket két ZH között igyekszem majd feltölteni a fórumra.


Keresett partner:

A félreértések elkerülése végett nem keresek partnert, sem személyes találkozót erről az oldalról idegenekkel! Van barátom, és vannak latexes ismerőseim, akikkel járok közösen fetish partykra, valamint nem vagyok Máltai Szeretet Szolgálat sem, így a "tudnék-e fisztingelésben és straponozásban vagy a segged szüzességének elvesztésében segíteni" kezdetű levelek nem kapnak választ! Csak nagy tömeg előtt, meghívásos alapon szoktam férfiakat megalázni eseményeken, mint performance, vagy van erre saját szektám külföldön, kérem hanyagoljanak a továbbiakban az ilyen jellegű leveleikkel. Budapesten, külföldön szervezendő események miatt regisztráltam.

Spoken languages

English, French, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Boot fetish, Chains, Chastity belt, Collar, High heels, Latex, Lingerie, Mask, Pens, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, concerts, DIY, Fitness, Horseriding, Movie, Museum, Opera, Party, Reading, Restaurant, Sailing, Science, Shopping, Swimming pool, Theater, Winter sports

Music

Alternative, Classical, goth, Heavy metal, Pop, Rock

Movies

Anime, Crimi, documentary, Fantasy, Historical, Horror, Thriller, War

Books

Economy/business, Gastronomy, Health