denial_sub - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » denial_sub - Switch Male
denial_sub
26 years old, Switch Male, 185 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 23 hours ago
Registration time: 2013. 07. 20. 17:04
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
UPDATE:
Időközben volt szerencsém egy olyan kapcsolathoz, amiben a párom elég erősen szubmisszív volt. Kihozta belőlem a domináns énemet, amiről azt sem tudtam eddig, hogy létezik. Ha izgat, hogy ide oda pakolgatnak, elfenekelnek, éreztetik veled, hogy uralkodnak feletted, ám mégis vigyáznak rád, és az orgazmus kontroll legfelsőbb szintjeit szeretnéd megtapasztalni, akkor ne habozz, ismerjük meg egymást. :)

És amit a sub énemről tudni kell:
26 éves, arányos, izmos testalkatú switch beállítottságú férfi vagyok. Már 18 éves koromtól foglalkoztat a BDSM világa. Eddigi párkapcsolataimban sohasem mertem felfedni, a BDSM-hez való kötődésemet, tehát még sajnos nem volt részem benne. Ami igazán megfogott, az a teasing & denial, chastity (erényöv), orgazmus kontroll, ruined orgasm (tönkre tett orgazmus). Számomra az jelenti a legerősebb dominanciát, ha egy úrnő kézben tartja azt, hogy mikor lehet, vagy egyáltalán lehet-e orgazmusom. Ezeken kívül érdeklődésem a láb-, fenéknyalásra, kényszer franciára, és még sok egyéb másra is kiterjed.


Ha szeretnél megismerkedni velem, írj nyugodtan.

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 18-30 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Piss

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Candle, CBT, Chastity belt, Closure, Feeding, Foot worship, Latex, Masturbation, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Prostate massage, Punishment, Shaving, Stocking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Science, Swimming pool

Movies

Crimi, Historical

Books

Sport