de_vad - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » de_vad - Dominant Male
Viewed: 535x
de_vad
47 years old, Dominant Hetero Male, 185 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 10. 31. 12:26
Registration time: 2012. 10. 12. 08:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem az első, és nem is az utolsó vagyok, akinek második reg-je van itt. Olyan valószínű kevesebb akad, aki sok éve dominánsként regisztrált, évekig csak olvasott, írt, levelezett, barátkozott, különösebb hátsó szándék nélkül, és hirtelen, mondhatni "váratlanul" egy kedves, végtelenül vonzó szub teremtés magára vonta (kezdetben csak a figyelmét, majd nemsokára egész vehemes valóját is). S ha ilyen is akadna, azok közül sem sok lehet, aki ennek hatására (hatása alatt), mondhatni másnap beregisztrál "bizonytalan"-ként.
Hogy hogyvan, az, hogy nem tartottam minden bdsm tapasztalat nélkül domináns (beállítottságú!) -t írni akkor reglapomra, és az első élmények után bizonytalant ... nos többek közt erre keresem magamban is a választ.
Ez a reglap nem társkeresési szándékkal keletkezett, (bár az előző sem feltétlenül :)) csak egyfajta elektronikus nyílt napló magamnak, és ha van olyan elvetemült, akit még érdekel, akkor másnak is. Majd onnan az is kiderül, miért nem az eredeti nickem alatt írok, bár aki ott ismer, ezt is hamar megtudja.
Levelek, kommentek érdekelnek, éljen az interaktivitás...

Spoken languages

Hungarian