dbfist - Switch Male

All BDSM partners » Switches » dbfist - Switch Male
Viewed: 1199x
dbfist
49 years old, Switch Hetero Male, 176 cm, 108 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Debrecen
Last login: 5 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia, köszönöm, hogy benéztél!

49 éves, mackós alkatú, debreceni pasi vagyok, extrém vágyaim kiélésére keresek bevállalós hölgyet - lehetőleg hosszabb távra.

Nem árt, ha figyelembe veszed, hogy többszörösen összetett (mondhatni halmozottan hátrányos) személyiség vagyok. :) Próbáltam magam többféle skatulyába betenni, de valahogy mindig kilógott valami. Az egyetlen, amit sikerült magamra erőltetnem, az az "Egyéb" volt :)

Talán az a legfontosabb, hogy nagyon szeretek a női testtel, annak is a legeldugottabb részével foglalatoskodni; leginkább saját kezűleg, de kisebb(?)-nagyobb(!) segédeszközökkel és egyéb - egyáltalán nem odavalónak gondolt - tárgyakkal is szívesen kísérletezek. Itt most valóban a méret a lényeg :) Ennek nem feltétlenül kell fájnia, de ha szereted, rajtam ne múljon: szívesen meggyötörlek :)

Aztán az sem elhanyagolható, hogy én is szeretem, ha mindenfélét elrejtesz bennem :) fokozatosan növelve a méretet; kíváncsi vagyok a határaimra - remélem elég tágak lesznek ;)

Ezen kívül nagyon régi vágyam kipróbálni az IGAZI kiszolgáltatottságot és kínt, de eddig - bár többször és többen próbálták - ez nem sikerült. Kín alatt nem a hurkásra verést értem, hanem azt, hogy úgy gyötörj meg (főleg CBT és anál), hogy ne tudjak ellenkezni, és következetesen csináld végig amit akarsz, akkor is, ha láthatóan/hallhatóan szenvedek. Szeretném végre látni az arcodon, hogy valóban élvezed a kínlódásomat.

Tudom, hogy mindezek együtt/egyszerre túl soknak tűnhetnek, ezért nem akarok túl mohó lenni: a fentiek nem elvárások, inkább csak lehetőségek. A többi meg majd kiderül, ha megtisztelsz azzal, hogy felveszed velem a kapcsolatot.

Azzal is tisztában vagyok, hogy sokaknak problémát jelenthet, hogy családos emberként viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem, de hiszek abban, hogy - ha tényleg akarjuk - ezen nem múlhat.

Köszönöm, hogy elolvastad.

dbf.

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female

Age: 18-49 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Breath controll, Chastity belt, Electrosex, Foiling, Milking, Vacuum

Maybe

Ass licking, Breast torture, Collar, Nipples, Photo shooting, Spanking, Tickling

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Candle, CBT, Chinese ball, Cross, Dildos, Doctor fetish, Domination, Enema, Fisting, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Sadism, Shaving, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, Cooking, Internet, Reading

Music

Disco, Electronic, Pop, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Comedy, Family movie, Sci-fi, Thriller

Books

Adventure, Novel