darklight - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » darklight - Dominant Male
darklight
28 years old, Dominant Male, 187 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Baranya, pécs
Last login: 06. 08. 12:09
Registration time: 2015. 07. 24. 09:23
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek!

Szívesen beszélgetek, ismerkedek, de csak nőkkel. Kérlek ezt tartsd tiszteletben.

Öt hat éve találkoztam először ezzel a világgal, de akkor még csak érintőlegesen. Egyik volt barátnőmmel játszottunk ezt-azt, de különösebben nem izgatott a dolog. Azután belekerültem néhány túlzottan is ártatlan kapcsolatba ami számomra unalomba fulladt. Ekkor jöttem rá, hogy mi is vonz igazán és újra elindultam az úton. Most hátranézve jókora utat tettem meg de még biztosan az elején járok.

A Domináns oldal az én világom a munkában és a magánéletben is. Fontos, hogy senkinek nem leszek az apukája és ha segítek valamiben akkor én nem tanácsot adok. Ha kikéred a véleményem, akkor azt ki is kell próbálnod.

Ugyanígy fontos az őszinteség. Nem kegyetlenül vagyok őszinte, de mindig elmondom a véleményem. Akkor is ha tetszik Neked és akkor is ha megbánt, de úgy értékelem hogy szükséges a személyes fejlődésedhez.

Nincs tévém. Nagyon régóta. Emiatt nem tudom ki híres az ország-világban és nem is érdekel. Ez nem az az " én se nézem, de láttad múltkor a..." típusú beszélgetés kezdete. Ha felhozol egy ilyen témát, a szememben el fogsz tűnni.

Ami fontos számomra az egyéni alkotói szabadság. Én is foglalkozom művészettel és ezt másokban is nagyon értékelem. Nem kell, hogy Picasso légy vagy operaénekes, de szeretem a kreatív embereket.

Ha szeretnél megismerkedni vagy beszélgetni, írj bátran.

A személyes kapcsolatok híve vagyok, de most szeretnék levelezni. Egy kicsit leülni és átgondolni értékes gondolatokat. Később természetesen nyitott vagyok egy személyes beszélgetésre, kávézásra is.


üdvözlettel:

Darklight

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-30 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fire, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Electrosex, Foiling, Jeans, Latex, Public sex, Rubber

Exciting

Closure, Fisting, Gangbang, Leather

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Bowling, concerts, Cooking, Internet, Movie, Museum, Party, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater, Winter sports

Music

Acid, Alternative, Blue, Country, Electronic, Folk, Goa, Heavy metal, Jazz, Rave, Reggae, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, Western

Books

Arts, Esoteric, History, Novel