darker_shade - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » darker_shade - Submissive Male
darker_shade
41 years old, Submissive Bisex Male, 190 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Kecskemét
Last login: 2020. 12. 14. 07:03
Registration time: 2010. 11. 28. 11:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Kedves Érdeklődő!

A BDSM-ben szubmisszív beállítottságú, a hétköznapok (és a hétvégék ;)) nagy részében domináns férfi vagyok. Külsőre, kinézetre azt mondanád rólam, hogy én vagyok a domináns. Szeretem ha a szexben irányítanak, nem durván de határozottan.
A BDSM és az erotikus játékok keretein belül is határozott elképzeléseim vannak, de a kontrollt neked kell gyakorolnod. Fontos, hogy nem kimondottan dominát keresek, de légy magabiztos. Az együttléteket egy érzéki, kissé perverz, fantáziadús játéknak tekintem, ahol felnőtt gondolkodású, intelligens emberek megélhetik a vágyaikat, kielégíthetik a kíváncsiságukat.

Egy határozott, domináns, szigorú vagy játékosan szigorú nő irányítására, a parancsainak és a kéréseinek a teljesítésére, az Ő esetleges szexuális vágyainak a kielégítésére áhítozom. Míg régebben javarészt a testi örömökre koncentráltam (akár adtam, akár kaptam), mára már legalább annyira érdekel egy ilyen kapcsolat lelki oldala is. A szigorúság mellett igénylem a törődést és az odafigyelést is, nagyon fontos, hogy érezzem ezeket és amennyiben igény van rá, akkor szívesen viszonzom is.

Nem feleséget keresek, de nem is alkalmi együttléteket különböző hölgyekkel. Egyetlen, tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani.

Érdekelnek a férfiak is, de főleg a merev farkuk. :) Rendkívül kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet egy férfinak kiszolgáltatva lenni; mi az, amit ki tud hozni belőlem; mi az amire rá tud venni vagy milyen érzés, ha büntet vagy jutalmaz. Nagyon szívesen térdelnék egy szimpatikus, intelligens dom előtt és elégíteném ki őt orálisan. Van már némi tapasztalatom és szeretem is csinálni, ha meg van a szikra és a kellő összhang. Minden álmom, hogy mindezt egy hölgy (domina, switch, sub, mindegy...) előtt vihessem véghez.
Ha vannak itt olyan párok, akik nyitottak egy ilyen felállásra, akkor boldog lennék, ha mielőbb megkeresnének. ;)

Odavagyok a női lábakért, rettentően izgatnak a szexi cipők és a csizmák, nyugodtan nevezhettek fetisisztának is. :)

Kérlek csak akkor keress, ha:
- a férfias testalkatú és nem a lányos kinézetű és viselkedésű szolgák tetszenek, mert magas vagyok. Intim területeken borotvált vagy trimmelt, arcon borostás vagy borotvált.
- a nagy farok nem feltétel;
- vagy nem bánod vagy kifejezetten izgat, hogy vannak biszexuális vágyaim is;
- nem zavar, hogy introvertált vagyok. Inkább magányosan érzem jobban magam, mint társaságban. Bár amennyiben a kapcsolatunk csak a BDSM-re koncentrálódik, akkor ez tök mindegy. :) Az emberek nagyon kis részével ismerkedem csak igazán szívesen.
- nem csicskát vagy köcsögöt keresel, az ilyen jellegű megalázás nem érdekel, sőt, meglehetősen taszít.

A fantáziáimat, álmaimat, vágyaimat, érdeklődési körömet jól tükrözik az albumaimba feltöltött képek.

A nevemnek semmi köze az 50 árnyalathoz, jóval hamarabb találtam ki, ráadásul nem is az én stílusom.

Ismerkedés? Kérés? Kérdés? Óhaj? Sóhaj? Várom a leveled! ;)

P.S.: Ha nem domináns lány / hölgy / nő / asszony vagy, hanem mondjuk szubmisszív, switch, fetisiszta, bizonytalan, bizonyos, stb., de felkeltettem az érdeklődésed és szívesen ismerkednél, beszélgetnél, akkor is nyugodtan írj egy levelet. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Male, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Uncertain Male, Submissive Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Uncertain Male

Age: 18-60 year
Height: 150-200 cm
Weight: 45-110 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Foiling, Foot worship, High heels, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Gardening, Internet, Movie, Party

Music

Electronic

Movies

Crimi, documentary, Sex/porn, Thriller

Books

Economy/business, Erotical, Health