daddyissues - Submissive Female

71
All BDSM partners » Slavegirls » daddyissues - Submissive Female
daddyissues
23 years old, Submissive Female, 173 cm, 61 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 09. 17:10
Registration time: 2016. 07. 21. 22:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Keresem azt a jóképű idősebb férfit, aki szívesen büntetne és kényeztetne el egy fiatal diáklányt. Akit kifejezetten izgat a korkülönbség dinamikája és az erre épülő (akár szolidan tabu) szerepjátékok. Aki egyformán élvezi az ellenállásomat és az engedelmességemet, vagy épp a szégyent a szememben, amikor átadom magam a mocskos élvezeteknek. Aki kreatív és "verbális" típus a szexben is. Akit nem zavar (sőt!), hogy a kis hercegnője egy igazi ribanc a lelke mélyén.

22 éves, kifejezetten csinos és intelligens lány vagyok. Ez pedig klasszikus homokóra alakot, a szükséges pontokon dús idomokat, hosszú combokat, telt ajkakat, élmények és tudás iránti csillapíthatatlan szomjat jelent.
Nem tartom magam felszínesnek, de a kölcsönös fizikai és intellektuális vonzalom számomra nyilvánvaló okokból minimum, ez után jönnek számításba más finomságok (ízlés, elképzelések, stb.).

(Arra kérek mindenkit, akit megkeres, tartsa szem előtt (és tiszteletben), hogy amíg nem találkozunk és nem alakul ki kölcsönös szimpátia, kezdetleges bizalom, nem szeretném megadni sem a számom, sem a címem, és nem küldök erotikus fotókat. Ez az én döntésem, a privát szférám védelme miatt van erre szükségem.)

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 30-45 year
Height: 175- cm

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Collar, Dildos, Dirty talk, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Shopping, Talking

Movies

Drama, Thriller

Books

Albums, Novel, Poems