csakszolga - Submissive Male

4
All BDSM partners » Servants, Slaves » csakszolga - Submissive Male
csakszolga
36 years old, Submissive Male, 190 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Bp
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2011. 09. 16. 12:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Hadd mutatkozzam be: szub, férfi vagyok. Szub, mert tudom a helyem, és férfi, mert azt is tudom olyat keresek aki nem "fiúcskát" szeretne.

Tudom, hogy nem fizetek senkiért, tudom, hogy bármit megadnék annak, aki végül Úrnőm lesz.

Tudom, hogy a Nő az első a férfi második egy kapcsolatban és szeretném így is élni az életem. Ehhez keresek valakit. Nem mellébeszéléshez, vagy virtuális butaságokhoz, hanem valódi Nőt, valódi élethez - az Ő boldogságáért.

Elképzelés... nos, ha ide azt kellene írnom mire vágyom, mit szeretnék azt nem fogom tudni pontosan leírni, mert hiszem, hogy nem ez számít. HA valakinek az vonzó, ha "nyalószolga vagyok, bármikor azonnal" az nem engem akar - nem mintha nem tenném szívesen.

Ugyanakkor VALÓBAN elsődleges - sőt talán egyetlen cél -, hogy a Nőt, aki végül engem (is) választ boldoggá tegyem, akármi áron, bárhogyan is. Így azt hiszem nem az én vágyaim leírása a legfontosabb. Talán elég, hogy nyitott vagyok bármire, s képes is, ha Úrnőm erőt ad hozzá.

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 20-40 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian