csakegylany - Uncertain Female

84
All BDSM partners » Unsure » csakegylany - Uncertain Female
csakegylany
40 years old, Uncertain Female, 158 cm
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Kecskemét
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 03. 17. 11:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (19 Rate)
38 éves nemfüggetlen nő vagyok, és nem modell alkat. Kecskeméten és környékén keresek olyan férfit, aki alkalmanként szívesen kipirosítaná a popsimat. Elfenekelésre, vágyom, de szex kizárva. Kipróbáltam már, szeretném rendszeressé tenni. Csak piros popsit szeretnék, a kék zöld foltok, hurkák, nyomok engem nem vonzanak. Akaratos, makacs néha hisztis tudok lenni. Nem vagyok tipikus alárendelt személyiség, sőt! A bennem élő kisördög lázad minden ellen.
Nyugodt körülmények, diszkréció, fontos! Partnert keresek, kölcsönös szimpátián, alapuló kapcsolathoz, közös vágyaink megéléséhez, minden egyéb kötöttség nélkül. Olyan kapcsolatot, ami bizalmon, odaadáson, figyelmességen, és kölcsönös tiszteleten alapul, olyat, ami megfűszerezi mindkettőnk életét.
Fontos az őszinteség, a bizalom ez mindennek az alapja. Nem alakul ki néhány levélváltás alatt. Sok mindent ellehet dönteni valakiről levelezés útján és az ismerkedésben fontos is ez a fázis, de a személyes benyomás sokkal fontosabb. Ennek ellenére nem találkozom 1-2 levél után senkivel, sőt később sem feltétlen.

Félreértések elkerülése érdekében, ne jelölj ismerősnek, ha nem ismersz! Csak az az ismerősöm, akivel legalább egyszer, már egymás szemébe néztünk, egymásra mosolyogtunk egy kézfogás, egy puszi már megtörtént... és igen, aki itt ismerősöm, az számomra létező személy.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Whipping bench

Exciting

Massage, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Talking, Theater

Music

Disco, Hip-hop, Musical, Pop, Rock'n'roll

Movies

Comedy, Family movie, Musical, Romantical, Series

Books

Adventure, Novel, Novels, Youth