csakegylany - Uncertain Female

All BDSM partners » Unsure » csakegylany - Uncertain Female
Viewed: 8463x
csakegylany
43 years old, Uncertain Hetero Female, 165 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Kecskemét
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2013. 03. 17. 11:06
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 22
Nem független teltkarcsú nő vagyok. Partnert keresek, kölcsönös szimpátián, alapuló kapcsolathoz, közös vágyaink megéléséhez, minden egyéb kötöttség nélkül. Olyan kapcsolatot, ami bizalmon, odaadáson, figyelmességen, és kölcsönös tiszteleten alapul, olyat, ami megfűszerezi mindkettőnk életét. Elsősorban fenekelést kedvelő nő vagyok, de ahogyan az idők is változnak, változom én is, pillanatnyilag nyitott vagyok, új számomra még ismeretlen dolgok megélésére is, természetesen egy jó kapcsolat esetén, de ehhez bizalom kell mindkét oldalról. Úgy gondolom, előbb ismerjük meg egymást emberként, és utána a BDSM vágyainkat is megbeszélhetjük, alakíthatjuk hiszen ez nem egy emberről szól.


Nem vagyok független, ezért némi korlátaim is vannak. Elfenekelésre, vágyom, de csak piros popsit szeretnék, a kék zöld foltok, hurkák, nyomok engem nem vonzanak.

Akaratos, makacs néha hisztis tudok lenni. Nem vagyok tipikus alárendelt személyiség, sőt! A bennem élő kisördög lázad minden ellen.

Nyugodt körülmények, diszkréció, fontos!
Fontos az őszinteség, a bizalom ez mindennek az alapja. Nem alakul ki néhány levélváltás alatt. Sok mindent ellehet dönteni valakiről levelezés útján és az ismerkedésben fontos is ez a fázis, de a személyes benyomás sokkal fontosabb. Ennek ellenére nem találkozom 1-2 levél után senkivel, sőt később sem feltétlen.

Ha csak potyalyukvadász vagy, nem engem keresel.

Mottóm: "Szeretni és szeretve lenni"

Félreértések elkerülése érdekében, ne jelölj ismerősnek, ha nem ismersz! Csak az az ismerősöm, akivel legalább egyszer, már egymás szemébe néztünk, egymásra mosolyogtunk egy kézfogás, egy puszi már megtörtént... és igen, aki itt ismerősöm, az számomra létező személy.

Upted: 2017.12.09 megtaláltam Partneremet, pillanatnyilag nem keresek!

Partner

Singles
Dominant Male, Uncertain Male, Switch Male

Contact information

Email: Registered Members Only
Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fisting, Whipping bench

Maybe

Bondage, Menstruation

Exciting

Boot fetish, Collar, Domination, Foot worship, Hair pulling, High heels, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Punishment, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Movie, Museum, Reading, Talking, Theater

Music

Disco, Hip-hop, Musical, Pop, Rock'n'roll

Movies

Comedy, Family movie, Musical, Romantical, Series

Books

Adventure, Novel, Novels, Youth