csakegylany - Uncertain Female

93
All BDSM partners » Unsure » csakegylany - Uncertain Female
csakegylany
40 years old, Uncertain Female, 165 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Kecskemét
Last login: 6 hours ago
Registration time: 2013. 03. 17. 11:06
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (24 Rate)
Nem független teltkarcsú nő vagyok. Partnert keresek, kölcsönös szimpátián, alapuló kapcsolathoz, közös vágyaink megéléséhez, minden egyéb kötöttség nélkül. Olyan kapcsolatot, ami bizalmon, odaadáson, figyelmességen, és kölcsönös tiszteleten alapul, olyat, ami megfűszerezi mindkettőnk életét. Elsősorban fenekelést kedvelő nő vagyok, de ahogyan az idők is változnak, változom én is, pillanatnyilag nyitott vagyok, új számomra még ismeretlen dolgok megélésére is, természetesen egy jó kapcsolat esetén, de ehhez bizalom kell mindkét oldalról. Úgy gondolom, előbb ismerjük meg egymást emberként, és utána a BDSM vágyainkat is megbeszélhetjük, alakíthatjuk hiszen ez nem egy emberről szól.


Nem vagyok független, ezért némi korlátaim is vannak. Elfenekelésre, vágyom, de csak piros popsit szeretnék, a kék zöld foltok, hurkák, nyomok engem nem vonzanak.

Akaratos, makacs néha hisztis tudok lenni. Nem vagyok tipikus alárendelt személyiség, sőt! A bennem élő kisördög lázad minden ellen.

Nyugodt körülmények, diszkréció, fontos!
Fontos az őszinteség, a bizalom ez mindennek az alapja. Nem alakul ki néhány levélváltás alatt. Sok mindent ellehet dönteni valakiről levelezés útján és az ismerkedésben fontos is ez a fázis, de a személyes benyomás sokkal fontosabb. Ennek ellenére nem találkozom 1-2 levél után senkivel, sőt később sem feltétlen.

Ha csak potyalyukvadász vagy, nem engem keresel.

Mottóm: "Szeretni és szeretve lenni"

Félreértések elkerülése érdekében, ne jelölj ismerősnek, ha nem ismersz! Csak az az ismerősöm, akivel legalább egyszer, már egymás szemébe néztünk, egymásra mosolyogtunk egy kézfogás, egy puszi már megtörtént... és igen, aki itt ismerősöm, az számomra létező személy.

Partner

Singles
Dominant Male, Uncertain Male, Switch Male

Contact information

Email: 30asgombolydedholgy@citromail.hu

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Whipping bench

Exciting

Massage, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Movie, Museum, Reading, Talking, Theater

Music

Disco, Hip-hop, Musical, Pop, Rock'n'roll

Movies

Comedy, Family movie, Musical, Romantical, Series

Books

Adventure, Novel, Novels, Youth