controll - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » controll - Dominant Male
controll
45 years old, Dominant Gay Male, 177 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest XIII.
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2013. 09. 20. 22:29
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Az alábbi száraz, tárgyilagos adatlap mögött egy sok minden iránt érdeklődő, nyitott, "normális" emberi kommunikációra vevő és akár baráti kapcsolatokra is alkalmas férfi vagyok. Nem szeretem a köntörfalazást, az őszinteségemet ne vedd sértésnek és semmiképpen se keverd össze a bunkósággal (ha mégis, akkor a hibát magadban keresd!).

Tehát:

I.
Sub - másodsorban mazo - vágyakkal, de főleg némi intelligenciával rendelkező partnert keresek. Inkább hosszabb távra. Persze az, hogy mi lehet belőle ismerkedés közben dől el (főleg személyesen).

II.
Elsősorban az érzéki játékok érdekelnek (perverzitással fűszerezve): CMNM, szemkötő, kikötözés, cumcontroll, tease-and-deny, ruined orgasm, forced orgasm, chestity.

III.
Erényöv hordására hetero srácok is jelentkezhetnek.

IV.
Mazo srác jelentkezése esetén kedvencem a CBT, elektro, sounding, ballbust - ha mazoként jelentlkezel ne csodálkozz, ha átlépem a fájdalom küszöböd és a tűréshatárodat 2-10%-kal!
Ha úgy látom, hogy fenekelésre vagy 1-1 pofonra van szükséged, azt is megkapod.

V.
Piszkos játékok, mint scat, sár, büdös dolgok stb nem érdekel.
Maradandó sérülések kizárva.

VI.
Egy állandó, megbízható, precíz, takarítási mániával megáldott háziszolga jelentkezését már régóta várom!

VII.
Az "ird le részletesen pontosan mit is fogsz velem csinálni" kéréseket el lehet felejteni!
A tabuidat írd meg, az alapokat megbeszéljük, de a megállapodott keretek között a kreativitásomat nem korlátozhatod!

VIII. Egyebek:

(1) Időnként más Dom pasikkal ismerkedésre, subok közös használatára is nyitott vagyok.

(2) Dominákkal ismerkedés, sub lányok/fiúk közös nevelése is szóba jöhet.

(3) Higiénia adott és elvárt minden kategóriában és azok minden kombinációjában. IQ es EQ adott, minimális szinten el is vart.

(4) Ha levelet írsz, vagy flörtöt küldesz add meg benne az email elérhetőségedet (feltéve, hogy választ is vársz rá ha épp nem vagyok VIP).

(5) Mint látod sok mindenre nyitott vagyok, de az online levelezgetésre NEM! Max. néhány levélváltás után személyesen ismerkedek. Rengetegen szeretnek csak levelezgetni és fantáziálni, de találkozni nem mernek vagy nem is terveznek. Ilyesmit egyértelműen nem keresek, ha ezzel a célzattal vagy itt, akkor a hasonló érdeklődésű profilokkal vedd fel a kapcsolatot!

(6) Ne játssz az időmmel, senki idejével! Ha találkozót beszélünk meg, akkor azon megjelensz! Ha úgy gondolod, neked más fontosabb dolgod is alakulhat éppen akkor, belese kezdj az ismerkedésbe! Rossz karmát okoz és számomra eléggé visszataszító jellem(telenség)re vall! A nagymamád fogamzásgátlóját ne akkor kelljen hirtelen kiváltanod és az exed szomszédjának a kutyájára se kelljen hirtelen vigyáznod!


Korhatár: 20-38 év.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Fetisist Male - Dominant Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Uncertain Male, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male

Age: 20-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, CBT, Chastity belt, Closure, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Film, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Tickling, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Fitness, Internet, Science, Theater

Books

Esoteric, Health, Scientific