condom - Fetisist Male

9
All BDSM partners » Fetishists » condom - Fetisist Male
condom
59 years old, Fetisist Male, 183 cm, 103 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2014. 11. 02. 13:42
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Középkorú férfiként a bizarr dolgok érdekelnek.Legjobban a condom fetis, az idegen ondoval teli használt cottongumik. Nagyon szeretem ha egy domina megfenyít és ondóitatást kapok különböző képpen, használt idegen ondóval teli cottongumikból.
Fecskendőbe felszívja vagy tölcséren keresztül a számba nyomja. Legjobban viszont közvetlenül a gumibol szeretem kapni az idegen ondót. Ha sok gumit adnak be nekem.

Egy fenyítésem története!!

Izgat és szeretem nagyon a bizarr perverz dolgokat. A női uralmat felettem a DOMINÁT !! Ha egy gyönyörű nő megfenyít-megbüntet. A bizarr perverz dolgok közül a condom – fetish izgat a legjobban!. Az idegen ondóval teli használt cotongumik. Még a használt gumik látványa is izgat! Szerencsére többször volt már részem benne, hogy dominans ondóitatást kapjak! A domina testre simuló latex ruhában fogadott, alatta igazi harisnyatartó és harisnya,magas-sarkú köröm cipő. A korbács és a használt cottongumik már elő voltak részemre készítve amikor a szobába mentem. A cottongumik egy ruhafogason himbálóztak, vagy harminc harmincöt darab. A gumikban különböző mennyiségű idegen ondó, némelyikben hatalmas adag . A domina keményen rám parancsolt,hogy vetkőzzem meztelenre. Közölte velem,hogy most, meg fog fenyíteni. Megkorbácsol és ondóitatást kapok,használt cotongumikból, amivel más nőket megbasztak. Úrnői kezeire fekete bőr kesztyűket hozott. Felfektetett a fenekelő bakra,leszíjazott majd elővett egy nagy bőr korbácsot .A korbács pedig elkezdett dolgozni suhogni a fenekemen.Kenényen elkezdett korbácsolni, erős nyomokat és fájdalmat hagyva maga után.Amikor befejezte büntetésem azt mondta határozottan.
Most pedig ondóitatást fogsz kapni. Odament a gumikhoz és kiválasztott egy cottont. Maga elé térdeltetett. Simogattam csókolgattam a lábait combjait fenekét a latex ruháján keresztül. Nyisd ki a szád és szopogasd a punci ízű cottont,majd a számba tette,a végét fogva. Látod jó sok gecivel van tele. Meg is szagolhatod milyen finom sperma szaga van!! Most megfordítom a gumit és a nyitott végével adom a szádba. Ondóitatást kapsz fenyítés képen. Nyisd ki a szád és vedd be a nyitott végét,úgy igen így jó lesz. Meg fogom a gumit emelni és befolyik a szádba a geci, nem ellenkezel nem tiltakozol, hagyod hogy az egész adag ondó bent legyen és ha a gumi már üres utána lenyeled.Mondta nagyon határozottan A tisztelt Úrnő elkezdte lassan megemelni a cottongumit és a sperma elindult a szájam felé,majd éreztem a geci furcsa ízét. Egyre nagyobb adag majd végül az egész befojt. Most pedig lenyeled az összes gecit, parancsolt rám!!Követve a parancsot a sok geci lecsúszott a torkomon. Most köszönd meg!! Tovább csókolgattam a csodás combokat feneket. Egy ismételt fenekelés után kaptam a további cotongumikat. Fecskendőbe felszívott hat gumi tartalmát .A számba illesztette a fecskendő végét és egy hirtelen mozdulattal bespriccelte az egész spermát a számba. Nyeld le parancsolta ismét. Sorba levette a fogasról a gumikat és beadta nekem. Nyeld a gecit parancsolta. Egy tölcsért rakott a számba és egymás után fejte bele a contongumkból a spermát. Nekem nyelnem kellett. Közben a lábait és fenekét imádtam a latex ruhában. Tudom,hogy kérsz még gecit és kapsz is mondta. Megint kiválasztott egy nagy adagos cottongumit. Nyisd a szád és töltöm bele megint, nyeld az ondót, tudom finom. Az egyik cotongumit adta be a másik után. Rengeteg használt cottongumit megitatott velem!! Megtöltötte a gyomrom egészen tele ondóval.

Spoken languages

Hungarian