communicat - Submissive Female

37
All BDSM partners » Slavegirls » communicat - Submissive Female
communicat
23 years old, Submissive Female, 164 cm, 57 kg
Residency: Austria, Wien, Wien
Last login: 2016. 10. 14. 11:01
Registration time: 2014. 01. 28. 07:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Nagyon szigorú, tapasztalt, tiszteletreméltó férfi ismeretségét keresem.

A régi, témával ismerkedő profilszövegemtől sem akarok megszabadulni, mert innen indult az egész dolog. Hadd maradjon itt:

Lehet, hogy nem a megfelelő helyen járok, de azt hiszem szükségem van arra, hogy megismerkedjek egy okos és tiszteletreméltó férfivel, aki elvárja a komolyságot és az őszinteséget. Elsősorban őszintén és nyíltan szeretnék levelezni, a kényes témákban is.

Abból a néhány beszélgetésből, ami eddig kialakult, két dolgot már leszűrtem, az egyik az, hogy el se indul a kommunikáció, ha nem tudom eléggé értelmezni a vad és egyenes kérdéseket. Elfogadom, hogy ezek csak nekem szokatlanok, tulajdonképpen azért vagyok itt, hogy olyan férfiakat is megismerhessek, akiknek ez nem szokatlan. Mint "totális irányításra vágysz?" vagy "szereted-e, ha megaláznak", vagy el tudod-e fogadni, ha "megütnek" vagy "testileg-lelkileg korlátoznak, ellenőriznek és irányítanak".

Úgy érzem, hogy ez a téma nem "perverzió". Minden nő az erősebb férfiakhoz vonzódik valahol, tehát nagyon is természetes. De ha a fájdalom és a bántás a lényeg azt "perverziónak" gondolom.

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie

Music

Blue, Classical, Jazz

Books

Novel, Novels