collar04 - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » collar04 - Submissive Male
collar04
41 years old, Submissive Male, 180 cm, 98 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 07. 19:51
Registration time: 2016. 03. 02. 16:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Régóta izgatja a fantáziámat ez a világ és most elérkezettnek látom az időt, hogy kipróbáljam, megéljem a valóságban is. Beállítottságnak szubot jelöltem meg, de ez nem feltétlenül igaz. Valójában mindkét oldal érdekel, de most inkább erre vágyom.
Fontosnak tartom leszögezni, hogy ez számomra csak játék, ami egyfajta fűszerként izgalmat visz a szürke hétköznapokba.
Izgatnak a kiszolgáltatott helyzetek, a CFNM játékok, egy orvosi vizsgálat. Gyakran fantáziálok arról, hogy meztelenre kell vetkőznöm egy nő előtt, aki különféle dolgokra kényszerít. Például maszturbálás, punci-popsi-talp kényeztetés, pisis punci tisztára nyalása. Még izgalmasabb a dolog, ha közben nyakörv és/vagy herepóráz van rajtam. Szeretném kipróbálni az orgazmuskontrollt is, hosszasan izgatnál, de nem engednél elélvezni, csak a játék végén.
Kortól és alkattól függetlenül keresek, kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatot. (Bár különösen izgató lenne, ha egy fiatal, alacsony, törékeny nő kényszerítene, játszana velem, de ez nem feltétel, csak örülnék neki.) Lehetsz kezdő is. Ami számomra fontos az az ápoltság, diszkréció, szimpátia. Anyagiak kizárva.
Pár dolog magamról: 180cm magas vagyok, 98kg. Inkább mackós a testalkatom, bár régebben aktívan sportoltam ezért izom is van rajtam. Erősen szőrös vagyok, ezt jobb ha tudod. Nem szeretek hazudozni, ezért már itt szólok, hogy nem vagyok független. Párkapcsolatban élek, viszont a párom nem nyitott ezen a téren. Rugalmas munkaidőben dolgozom, így hétköznapokon napközbeni játékhoz keresek partnert.
Írj bátran, válaszolok.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-65 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Prostate massage, Public sex, Vacuum

Maybe

Foiling, Humiliation, Pens, Slaps, Tickling, Vibrators

Exciting

Ass licking, Bondage, Boot fetish, Chains, Collar, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Film, Foot worship, High heels, Jeans, Lingerie, Masturbation, Menstruation, Milking, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Role playing, Stocking, Stocks