cirmosoly - Submissive Female

All BDSM partners » Slavegirls » cirmosoly - Submissive Female
Viewed: 2766x
cirmosoly
61 years old, Submissive Hetero Female, 160 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 26. 01:18
Registration time: 2009. 06. 24. 11:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 16
Mit is mondhatnék magamról? Olyan vagyok, mint bárki más. Küzdök, vesztek, felállok, és újra küzdök. Ez az élet rendje. Álmodozó vagyok, és lélekben művész. A sors lapoz életem könyvében, de én vagyok az, aki az oldalakat teleírja, bár nem mindig józanul, és felelősségteljesen. De hisz ember vagyok, és tanulni vagyok ezen a helyen. De nem könyvekből, hanem tapasztalatokból.Nem vagyok kezdő de túl gyakorlott sem .Megismertem a BDSM által kapott örömöket, és fájdalmakat egyaránt. Volt időszakom mikor feladni próbáltam ,de mindig visszahúzott a szívem . Próbáltam megtalálni újra Uramat,sajna nem sok sikerrel. Az emberek hajlamosok a mások becsapására,pedig számomra a BDSM az őszinteséget, bizalmat jelent.Érzékeny ,de tárgyilagos vagyok. Szeretem a korrekt dolgokat ,és ezt másoktól is elvárom .Nem vagyok tökéletes. A hajam nem áll mindig jól ,és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal, és azokkal akiket szeretek. Vannak napok amikor semmi sem sikerül, de ha jobban belegondolok, és egyet hátra lépek akkor úgy érzem ,hogy ez a különleges élet a valóság, Lehet ,de csak lehet hogy szeretek tökéletlen lenni . Mit látok a tükörbe ha belenézek? Egy embert, aki imád nevetni és élni. Egy embert hibákkal, jó és rossz tulajdonságokkal. Számomra az értelem és az érzelem a legfontosabb. A belső értékek, a korrektség, az intelligencia, a kedvesség, az őszinteség, az udvariasság, a harmónia az emberi kapcsolataimban többet ér, mint az hogy akiket barátaimnak vagy a családom tagjának mondhatok milyen külsővel áldotta vagy éppen nem áldotta meg a sors, vagy hogy éppen mekkora vagyon csücsül a bankszámláikon.A szív és a lélek talán egyik legtisztább érzése a fájdalom. Nem tudunk magunknak fájdalmat hazudni. Másoknak igen, de magunknak nem. Szeretetet, gyűlöletet, megvetést igen, de fájdalmat nem.
De ha fáj, attól még nem rossz. Ez hozzá tartozik. Ez az élet része. És a fájdalom rengeteg erőt adhat. Ha fáj, fel kell állni, és menni tovább. Nem mondom, hogy ne nézz hátra, de ne élj a múltban!
Én tudom milyen ott az élet. Szürke, megváltoztathatatlan, félelmetes, rideg és halott. A múltra kell gondolni minden nap. Tanulni kell belőle. Élni kell vele, de nem benne.

NEM KERESEK SENKIT!

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 50-55 year
Height: 175-185 cm
Weight: 85-95 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

French, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Lingerie, Massage, Masturbation, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench

Maybe

Gangbang, Humiliation, Mazochism

Exciting

Bite, Hair pulling, Other tools, Punishment, Sadism, Tickling, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Cooking, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Shopping, Talking, TV

Music

Acid, Alternative, Blue, Classical, Electronic, Goa, Heavy metal, Latin, Musical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Anime, Drama, Reality show, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Albums, Arts, Entertainment, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific