celastrix - Submissive Male

5
All BDSM partners » Servants, Slaves » celastrix - Submissive Male
celastrix
27 years old, Submissive Male, 180 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza
Last login: 08. 06. 10:12
Registration time: 2013. 10. 27. 10:45
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok! Én egy 23 éves szőke hajú kék szemű sub srác vagyok, domináns gazdámat keresem, aki kemény kézzel nevelne. Nincs nagy tapasztalatom, de bármire használható vagyok, nem én döntök semmiről! Szeretnék a gazdám teljes tulajdona lenni.
Szeretem a szerepjátékokat is :)

A nem szexuális használat is bejön, szóval ha heteró vagy, és csak csicskáztatnál, vagy kínoznál, vagy aláznál vagy akármi, írj nyugodtan!

A fantáziám:
Nekem az a fantáziám, hogy egy srác talál rólam valami cikis infót vagy mondjuk küldök neki egy meztelen képet vagy valami és azzal megzsarolna és utána bármit meg kellene tennem, amit mond. És használna keményen, kölcsönadna másoknak, megalázó helyzetekbe hozna csak úgy szórakozásból (pl elvenné a cipőmet és mezítláb kellene hazamennem, vagy belepisilne a kajámba), csicskáztatna, nekem kellene pl a wcjét kitakarítanom a nyelvemmel stb. Ha hibázok keményen megbüntet pl elfenekel szíjjal vagy csak szórakozásból tökön rúg. Közben újabb meg újabb képeket csinálna meg meg kéne adnom neki a jelszavaim is és még erényövbe is rakna, és csak nagyon ritkán engedné, hogy elmenjek (vagy akár soha többé). Közben egyre inkább a kontrollja alá vonna, meghatározná pl. kivel beszélhetek milyen ruhát kell hordanom milyen hajam legyen, egyszóval szépen lassan mindent. És így már totál a kontrollja alatt lennék.
Persze nem muszáj pontosan ugyanígy lennie, csak gondoltam leírom, hogy legyen miből kiindulni ;)

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Switch Male

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Tickling

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench