cbtfun - Switch Male

All BDSM partners » Switches » cbtfun - Switch Male
cbtfun
43 years old, Switch Male, 188 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2011. 11. 11. 18:55
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Cbt kedvelő bizonytalanul mazo switch férfi vagyok. :)
Magamról: A legfontosabb, hogy nem vagyok független és ezen nem is szeretnék változtatni, de hiába próbálom nem tudom teljesen elnyomni a vágyaimat. Biztos vagyok benne itt sokaknál elvágtam magam, de reménykedem benne talán van olyan hasonló cipőben járó hölgy akit esetleg nem zavar vagy akár előnyét is látja abban, hogy biztosan számíthat a diszkréciómra. Nem vagyok kezdő a bdsm terén de hosszú kihagyás (kb. 6 év) után kezd újra egyre erősebb lenni az eddig elnyomni kivánt vágy.
Mivel én is switch vagyok úgy érzem egy switch teljesebb tud lenni, át tudja érezni a másik oldalt is.

Vágyak(?). Vannak itt is és ott is. :) Nem nevezném magam sem mazonak sem subnak és szadonak sem.

Kiszolgáltatott szerepben nem szeretek kutyusként négykézláb mászkálni és nem vonz a kemény fájdalom sem, nem szeretem ha nyoma marad.
Ellenben vonz a kikötözött, kiszolgáltatott szerep.
Szeretem a farok és here gyötréseket (kötözés, csipesz, súly, taposás, pálcázás, izgatás és fájdalom váltakozását) melyeket szinte végig felfokozott merev állapotban él meg legkedvesebb aszisztensem :) Valamint az orgazmus kontrollt (pl. sokáig visszafolytását vagy akár átesve a túloldalra a többszöri szinte fájdalommal járó élvezés kényszert.
Számomra nagyon fontos, hogy érezzem a partneremen, hogy tényleg élvezi, izgatja a "játék".
Úgy gondolom ez egy "erotikus társasjáték", ennek ellenére el tudom képzelni, hogy egyszer-egyszer orgazmus nélkül fejeződjön be.
Szeretek parancsra kényeztetni is, de ha az Úrnő CFNM kedvelő annak is van varázsa számomra.

Domináns oldalon nem a brutalitás vonz inkább az, hogy uraljam a partner kiszolgáltatottságát. Szeretem látni a partner szemében a "ködöt", a megadást és ha egy csepp könny is meg tud jelenni (nem a fájdalomtól). :)
A fentieket szeretem erősebb fájdalom okozás nélkül elérni, de ha a partneremnek arra van éppen szüksége, azt szereti, azért nem okozna gondot, hogy fájdalmat is okozzak.

Mivel mélyebb lelki kötödést nem tudok adni így az anyagias kapcsolat sem kizárt, de fontos, hogy legyen meg azért a vágy. Tapasztalat hiánya nem kizáró ok ha a vágyak elég erősek.

Spoken languages

Hungarian