capo666 - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » capo666 - Dominant Male
capo666
35 years old, Dominant Male, 173 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 09. 30. 06:10
Registration time: 2016. 08. 29. 02:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Kedves !

Ne várd tőlem, hogy az első mondatomban egyszerű szavakkal illesselek, ribancozzalak, nevetséges módon bizonygassam felsőbbrendűségemet és magasztosítsam magam.
Maximálisan tisztelem benned a Nőt. Az autó ajtaját előre nyitom, belémkarolhatsz, az étteremben kihúzom a széked, lesegítem a kabátod, a borospoharat a kezedbe adom, mert ez az alapvető erkölcsi normarendszer, amit íratlan szabályok alakítottak, másoknak konzervatívnak tűnik, számomra elképzelhetetlen másképp.
A BDSM világa mindenek előtt a feltétlen bizalmon és az átlag feletti intelligencián alapszik, nem megsértve senkit, nem a prolik hétköznapi játéka.
Különlegességét az adja, hogy folyamatosan fejlődő minőséget, alkotó fantáziát kíván, a legmagasabb IQ/EQ szintjén működhet csak, sztereotípiává- és egyszerűen életformává alakul.
Egy játék, mely maga és benne a test is eszköz, a vágyak irányvonalak, az igazi cél a tudat feletti uralom, amihez vezető út a vágyak megélése, melynek segítségével kérés nélkül adod a kezembe a lényed azzal a kimondatlan kéréssel, hogy az általad képzelt határaid átírásával új és újabb szintet lépj a testi élvezeteken kívül, igényeld az agyad kielégítését is.
A szexuális viselkedésformák személyenként eltérőek, a gyűjtőfogalmon belül mindegy, hogy a fájdalom viselése, a kiszolgáltatottság érzése, kötözés/fegyelmezés, dom/sub játék, vagy a mazochista vágyak kielégítése adja a konkrét élvezeted alapját.
Egyetlen egyetemes cél vezérel, hogy Te megéld a vágyaid, mert csak akkor tudom én a sajátom !

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Collar, Dildos, Dirty talk, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Mask, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Spanking, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Fitness, Sailing, Swimming pool