btibi95 - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » btibi95 - Switch Male
btibi95
21 years old, Switch Male, 190 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 13 hours ago
Registration time: 2016. 09. 24. 01:07
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia :)

Tibi vagyok, egy 21 éves egyetemista, Győrben tanulok, de a hétvégéket főleg Pesten töltöm. Nem nagyon járok diszkókba, az én helyem a koncerteken van. Amúgy meg a beszélgetős, kirándulós programokat preferálom. Elég magas vagyok és a 75 kilómmal úgy gondolom "átlagos" testalkatúnak számítok (bármennyire is ellenszenves ez a szó :D).

Alapvetően ismerkedni, tájékozódni vagyok itt, mindkét "szerepben" fontos a kommunikáció és itt nem pusztán az erotikára gondolok. Olyas valakit keresek, akivel értelmesen lehet beszélgetni és időt eltölteni, nem mellesleg pedig kiélhetjük a vágyainkat.
Így tehát nem olyan vagyok aki 24/7-ben, csak azt várja, hogy irányítson, vagy hogy te irányíts. Amire én vágyom, hogy a társad/barátod legyek és emellett megvalósítsuk egymás legvadabb fantáziáit.

Ami a leginkább érdekel:
-Falhoz szorítani egy nőt és azt csinálni vele amit akarok, hallani ahogy könyörög hogy elégítsem ki, vagy dugjam meg (de leginkább a kettő együtt)
-érezni a teljes kontrollt felettem, megbüntethetsz, vagy megjutalmazhatsz (főleg a heréim és a farkam felett, teasing, ballbusting, lightosabb cbt, kötözés)
-sokmindent szívesen kipróbálnék a többit majd privátban egyeztetjük :), de a lényeg az hogy maradandó sérülésről szó sem lehet.

Tudom hogy lányok nem nagyon szoktak írni, de ha mégis veszed a fáradtságot, akkor feltétlen vissza írok, amit tudok :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-25 year
Height: 145-200 cm
Weight: 45-70 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Breath controll, Candle, Closure, Collar, Dirty talk, Fisting, Jeans, Leather, Mask, Mazochism, Piercing, Rubber, Shaving

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Enema, Menstruation, Piss

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Fire, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Stocking, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Comedy, Crimi, Drama, Fantasy, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Western

Books

Entertainment, Erotical, Novel, Novels