bpsubmissive - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » bpsubmissive - Submissive Male
bpsubmissive
23 years old, Submissive Male, 193 cm, 87 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 10. 08. 13:00
Registration time: 2014. 12. 19. 18:26
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdv! :)
23 éves,intelligens, kultúrált, magas, jóképű, jó kiállású egyetemista fiú vagyok, akinek semmi tapasztalata bdsm terén. Kedvenc "elfoglaltságom" az utazás, más kultúrák és főleg ott élő emberek megismerése, ebből egyértelműen következik, hogy nagyon nyitott, barátságos, és tisztelettudó vagyok vagyok minden és mindenki felé. Jelenleg Budapesten élek. Fontos számomra a zene, a filmek, irodalom, és művészet, ugyanakkor el tudok beszélgetni bárkivel bármilyen témában.
Mindezek mellett a legfontosabb tulajdonságomnak azt tartom, hogy szeretem a nőket. Számomra ők - Ti - jelentitek a legnagyobb gyönyört, mondhatni az értelmet az életben, és itt nem csak a külső szépségre gondolok, hanem ami még fontosabb: ami belülről jön, a kisugárzás. Számomra a legnagyobb erény bármilyen emberben az intelligencia és nyitottság.
Mivel koromhoz képest érettebb vagyok, általában idősebb nőkkel volt dolgom, ők jobban vonzanak a tapasztalat, és a határozottság miatt elsősorban. Az, hogy szexuálisan szubmisszív vagyok nem jelenti azt, hogy az átlag életben arra van szükségem, - vagy hogy egyáltalán elfogadom - , hogy tárgyként, szolgaként kezeljenek, SŐT!! Azonban kölcsönös tiszteleten és szimpátián alapuló játék esetében ezt rendkívül élvezném. Azt gondolom, hogy az ember legfontosabb erogén zónája az agy, így a szellemi alárendeltség, megalázás, dominancia jobban lázba hoz, mint a fizikai. Ilyen téren szinte bármeddig elmennék, viszont fizikailag, mivel még kezdő vagyok, nem tudom meddig, de egyébként nyitott vagyok mindenre, szívesen kipróbálok új dolgokat.
Amiben már részem volt, és imádom csinálni, az egy nő szexuális kényeztetése, anélkül, hogy nekem abból bármi hasznom lenne. Egy női orgazmus nagyobb örömet okoz, mint a sajátom.
Kicsit talán komolyra sikerült a bemutatkozásom, azonban biztosíthatlak, hogy ez csak az egyik oldalam. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj, akár csak beszélgetni is szívesen beszélgetek bárkivel. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female

Age: 18-50 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Ass licking, Bondage, Chains, Massage, Mazochism, Other tools, Sadism, Whip

Maybe

Anal sex (receive), Cross-dressing, Leather, Lingerie, Prostate massage, Public sex, Shaving, Tickling

Exciting

Boot fetish, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Alternative, Funky, Goa, Heavy metal, Latin, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Crimi, documentary, Drama, Film noir, Historical, Series, Thriller

Books

History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific