bopet12x - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » bopet12x - Dominant Male
Viewed: 882x
bopet12x
40 years old, Dominant Hetero Male, 175 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 07. 22. 12:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Nőt, esetleg párt keresek BDSM játékokra. Sok minden érdekel, és tapasztalataim is vannak. Leginkább tartós kapcsolat érdekel, nem az vagyok, aki minden héten cseréli a partnerét. Remélem, hogy itt megtalálom, akit keresek. És hogy mi az?

Állj majd rendelkezésre, amikor játszani akarok veled, ha megyek, akkor mondjuk ruha le, punci legyen látható, aztán irányítalak, hogy mit kell tenned. Megkeressük azokat a határokat, amiket még mindketten élvezünk és rendszeresen játszunk.

Igazából minden olyan dologban benne vagyok, ami téged is izgat. Mondjuk ha megjelenek, kapsz fél percet, hogy max egy nyakörv maradjon rajtad. Szopnod, nyalnod, kúrnod kell mindenféle pozíciókban, ha benne vagy, akkor videózhatunk is. A végén a gecit utasítás szerint lenyelni, vagy szétkenni magadon.

Beszerezhetünk pár BDSM bútort, mint deres, kereszt és azokon megkötve kell mélytorkoznod, és persze meg is duglak.

Szívesen tartalak erényövben is, vagy kapsz egy olyan vibrátort, amit távirányítani lehet mobilról és akár munka közben is viselned kell és persze megpróbálnod normálisan viselkedni akkor is, ha érzed közben magadban mozogni.

Vagy ha elmegyünk valahova, nem lehet rajtad bugyi, viszont lesz benned egy buttplug és megujjazlak, amikor csak akarlak. Ha utcán nem is, de mondjuk félig-meddig nyilvános helyen szopathatlak vagy dughatlak és le kell nyelned a gecit...

Ha érdekel több pasi vagy csaj, akkor kereshetünk ilyenre is partnereket. Mondjuk megjelenek valakivel és meg kell mutatnod, hogy milyen kis ribanc vagy.

Meg általában, ami izgat téged, megpróbáljuk megvalósítani. Amit nem szeretsz, azt viszont nem akarom erõltetni.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Male

Age: -35 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Spanking

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Breath controll, Candle, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Electrosex, Film, Gangbang, Leather, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Prostate massage, Public sex, Role playing, Stocks, Whipping bench