blackraven - Dominant Male

10
All BDSM partners » Doms, Masters » blackraven - Dominant Male
blackraven
23 years old, Dominant Male, 183 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Csongrád, Szeged
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2014. 05. 03. 22:12
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 7.00 Point(s) (3 Rate)
Huszonéves egyetemista férfiú vagyok, mérnök informatikus hallgató, hobbi és hivatás szinten is kocka. Faluról származom és jelenleg albérletben lakom. Minimális mennyiségűt, de sportolok. Átlagos férfi alkatom van, enyhén "mackós". Nem dohányzom, nem élek kábítószerekkel, alkoholt alkalmanként fogyasztok. Barna szem, barna rövid haj (számos ősz hajszállal), kisebb szakáll.

Kevés szabadidőmet PC játékokkal és animékkel/mangákkal töltöm, otthonülő vagyok, de ez csupán preferencia, ennek ellenére képes vagyok (és szeretek is) kimozdulni, bár a zenés-táncos szórakozóhelyek nem az én világom. Szeretek magam körül rendet, tisztaságot és működőképes berendezéseket tartani, valamint az otromba ízlésemet kielégítően főzni. Szeretek adni, mindenben, sokat, viszont nehezen fogadok el.
(Személyiségtípusom: INFJ.)

Nem vagyok dom, az egyenrangú kapcsolatokban hiszek, hogy egy kicsit könnyebb legyen behatárolni daddydom, bondage giver, kinkster kategóriák tudnak jellemezni kellően. Nem ezeket a dolgokat érzem sorsdöntőnek, ezért nincs különösebb elvárásom beállítottságot illetően, de azért jó ha egy nyelvet beszélünk. Az oldalon gyakran emlegetett "Nagykönyvbeli" szigorú szabályokkal szerepekbe korlátozó BDSM nem vonz. Nem azért vagyok itt, mert különösebben sokat jelentene a BDSM, hanem mert olyan partnert keresek akinek az efféle dolgok is beleférnek, vagy legalább meghallgatás szintjén nyitott a dologra a többi szerintem kompromisszum kérdése.
Tapasztalatlan vagyok.

Az oldalon párom megtalálása érdekében vagyok jelen, kizárólag párkapcsolatot keresek, egyetlen leányzó személyében. Levélben bármire készséggel válaszolok. Fotót is szívesen küldök.

Ez a fogalmazásmód kizárólag írásban jellemez.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Weight: -90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, DIY, Internet, Movie, Museum, Play, Playing music, Reading, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Drum'n'bass, Electronic, goth, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Pop, Punk, Rap, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Anime, Comedy, Drama, Fantasy, Historical, Romantical, Series, Sex/porn, Tale, War, Western

Books

Novel, Novels, Poems