bisubffi - Switch Male

All BDSM partners » Switches » bisubffi - Switch Male
bisubffi
32 years old, Switch Male, 172 cm, 72 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 01. 28. 21:43
Registration time: 2015. 06. 18. 10:28
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek, remélem eljutsz odáig hogy úgy dönts megkeresel, ennek az egyetlen célnak az elérése érdekében írom a következő sorokat. Mert keresem a páromat aki kiegészít, teljessé tesz. Biztos lesz ami nem az ízlésed szerint való bennem de ne add fel.

Nem vagyok egyszerű, nem baj ha te sem vagy az. Senki sem szilárd szikla, mindenki idomul a másikhoz akár egy beszélgetéskor is, ahogy a szexben is. Ettől izgalmas mindig valaki ismeretlennel találkozni, mert nem tudni mi sül ki belőle. Ha félsz a kihívásoktól gyáva vagy, ha ragaszkodsz a fixa ideálodhoz egyedül maradsz.
Légy nyitott, az egyszerű dolgok unalmasak. Switch vagyok, nem azért mert nem tudom mit akarok, hanem mert mindkét oldalt szeretem, és gyakorlom. Változik hogy mikor vagy kivel melyik az erősebb bennem. Izgalmas szuitu amikor egy üzletasszony a wc-ből iszik, vagy amikor egy szürke kisegér önmagára talál és ellentmondást nem tűrve megszerzi amit akar. És aztán visszavedlik az ember :) Ettől is szép.

Épp úgy élvezem ha egy nő épp a seggem döngeti míg a farkamból ömleni kezd a sperma patakokban, majd dolga végeztével a számba köp, vagy mint ha a határait feszegetve tehetek próbára egy fiatal, törékeny, engedelmes, sub kis ribancot, akár nyilvánosan, akár hurkásra verve ha elég elszánt hozzá, akár a száját wc-mnek használva. Csak rajtad áll hogy mit hozol ki belőlem. Tisztában vagyok vele hogy a fantáziám túl sok a legtöbb nőnek. Az hogy meddig megyünk el csak a te fantáziád korlátaitól függ. Lépd túl a saját határaid. Törekedj rá és én sem leszek elégedetlen.

Határozott fellépés, a nő tárgyiasítása, kemény akár zsarnoki uralkodás, megalázás, kihasználás. Biztos megfordult már a fejedben ezen fogalmak mindegyike, de az eddigi pasijaid alapján tényleg erre buksz? Vagy ez csak duma? Dönts ne csak epekedj, és válogass, most választhatsz, de ne búj az ismeretlenség mögé. Lépj elő. Éld is meg, ne csak virtuálisan.

Ha kínoz és nem hagy nyugodni a vágy, hogy valaki tulajdona légy, hogy rábízd magad, a kezébe helyezd a bizalmad, hogy elviseld amit rád mér, és elégedettséggel tölt el ha szolgálhatsz, akkor biztos hogy nem hamvába halt ötlet hogy megismerjük egymást. Tedd próbára a fantáziám, és kápráztass el engedelmességeddel. Lepj meg.

Mindenki tud kifogást keresni ha arról van szó hogy a tökéletest keresi, valakinek a kor fontos, másnak a magasság, másnak a farok méret. Én sem vagyok tökéletes de törekszem rá :) amíg megtalálod az igazit boldogan baszlak szét. De ki tudja talán most készülsz elmenni életed szerelme mellett.

Jóképű pasi vagyok, tégy próbára. Csak a bátorságod kell.
keress!

u.i. igen pasival is basztam már. Ami érdekel azt kipróbálom, aztán döntöm el tetszik-e, és nem fordítva.

Határozott domináns nők se kíméljenek akik próbára tennének egy nagyképű srácot.
csók
aki túl komolyan veszi az életet lemarad a javáról

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Enema, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Latex, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip