biggirl - Dominant Female (Mistress)

44
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » biggirl - Dominant Female (Mistress)
biggirl
30 years old, Dominant Female, 170 cm, 120 kg
Residency: Hungary, Jász-Nagykun-Szolnok
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2017. 10. 22. 14:06
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!

Domináns vágyaim megéléséhez keresek alázatos, komoly, értelmes szub férfi partnert. Nem bólogató kiskutyát akarok, de előny ha szeretsz "ugatni" :)

- az a dög aki mindenkinek csóválja a farkát válogatás nélkül nem érdekel!
- az sem akinek már bármiféle póráz van a nyakörvére csatolva!
- az a pszichopata állat is maradjon a kennelében aki online éli az életét!

Sétáltatás csak akkor lesz ha motivált vagy, ha képes vagy normális kommunikációra, ha őszinte vagy, ha nem trükközöl és ha a szimpátia illetve a bizalom kölcsönös. Ez időbe telik, ha türelmetlen vagy akkor nem én vagyok a számodra megfelelő gazdi. A játékban a mélység és a magasság különböző szintjeire kívánok lépni a partneremmel. Elég bátor vagy hozzá? :)

A normális hangvételű levelekre minden esetben válaszolok, ha nem vagyok vip tag akkor ez eléggé időigényes lehet. A könnyed, gördülékeny, humoros csevej híve vagyok. Utálom az erőltetett beszélgetéseket, vallatásokat. Ismerősöket nem gyűjtök itt, pláne nem olyanokat akivel egy mondatot sem váltottunk. Ami a képkérdést illeti, a paraméterek adottak. Ezzel vagy szimpatizálsz, vagy nem. Fotót fogsz rólam kapni amikor úgy ítélem meg, hogy eljött az ideje és ez nem a "hellósziamizu" után fog megtörténni. Ugyanez érvényes a más típusú elérhetőségekre is. De hát az élet kemény, nem igaz?! :)

:-x

update: nem keresek senkit, nem érdemes.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 27-47 year
Height: 170- cm
Weight: 80- kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross-dressing, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Mask, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Pain, Public sex, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Whip