bentlakas - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » bentlakas - Dominant Male
bentlakas
27 years old, Dominant Male, 185 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 09. 13. 11:41
Registration time: 2016. 08. 24. 10:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek érdeklődő,

Háziszolgát keresek budapesti bentlakással. Többéves tapasztalattal bíró, tanult, igényes domináns férfi keres alázatos, kezdő vagy tapasztalt alárendelt nőt. Elképzelésemmel rugalmas vagyok, több szintet ajánlok fel és a leendő partner választhat, milyen mélyre akar menni.

Első szint: szexért szoba. Csak a tested kell nekem, cserébe lakhatsz nálam. Akár kölcsönös örömszerzésen is alapulhat, nem vagy a szolgám és szabadon csinálsz amit akarsz. De ha otthon vagyok és használni támad kedvem akkor partner vagy ebben. Nem kényszerből, kölcsönös örömszerzés céljából.

Második szint: nem csak a tested adod át nekem, valamennyit magadból is. Alárendeled magad akaratomnak, feladatokat kapsz tőlem és ezek alapján osztályozom a teljesítményed. Ez meghatározott időközönként történik, továbbra is van szabad időd és tevékenységed, nem osztom be a teljes idődet.

Harmadik szint: szolgálsz, tisztelsz és a kedvemre teszel minden egyes percben minden egyes porcikáddal. Nincs szabadulásod, folyamatos kontroll alatt tartalak és megszűnik létezni számodra a külső világ, csak az én akaratom létezik és csak az én elégedettségem okoz számodra örömet. A tulajdonommá válasz és innen kezdve én rendelkezem veled.

Ha saját elképzelésed is beleszőnéd a játékunkba, megbeszélés kérdése, nyitott vagyok. További részleteket privátban egyeztethetünk.

Spoken languages

Hungarian