bendy71 - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » bendy71 - Dominant Male
bendy71
45 years old, Dominant Male, 173 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár
Last login: 08. 28. 07:28
Registration time: 2016. 02. 01. 05:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Udv mindenkinek
A mai kapcsolatok alapveto hibája, hogy a ferfi nem ferfi. Nem tudja tisztelni a nőt. Szamomra (ha megtalálom) a no az eletem istennője, szivem szerelme, a szexben a sub ribancom.

Ferfi vagyok a szo konzervativ értelmében!
Társ az életben, barát joban rosszban,bástya mely oltalmaz ero, ami küzd erted,maga alá gyúr, vad domináns him!

A hobbim a munkám, minden honapba tiz napot Ausztriában egy wellnes hotelban tartok edzeseket,a többin itthon a sajat termemben.
Akit keresek: A NŐ: Társ az eletben barát joban rosszban tuz ami hajt, nyugalom maga az otthon,gátlástalan sub ribanc a szexben. Mindez egy személyben.
Nem hazudok es nem vagyok álszent farizeus. Hiszem hogy a külső megfog a belső megtart a kölcsönösen kielégítő szex osszelancol. Szerintem egy kapcsolatban a no dolga nap mint nap elcsábítani a férfit, a férfié meghódítani a nőt!
Szamomra fontos dolgok egy kapcsolatban
abba a sorrendben irom le ahogy (szerintem) egymásból adódnak: Erzelem,őszinteség, intelligencia, szex, hűség, bizalom, kölcsönös tolerancia!!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Film, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Playing music, Reading, Restaurant, Theater, TV

Books

Adventure, Arts, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, Novel, Novels