bdsmlap - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » bdsmlap - Submissive Male
Viewed: 3709x
bdsmlap
43 years old, Submissive Hetero Male, 180 cm, 93 kg
Residency: Hungary, Pest, város nélkül
Last login: 2 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Elsősorban embert keresek, aztán barátnőt és Dominát. Mer nem csak az állatias szex érdekel. Érezni és hinni is akarok a partnerembe.

A szolga nem egy báb nem egy darab vagy egy darab hus. Amivel a Domina azt csinál amit akar. hanem egy érzö emberi lény. Aki vágyai érzelmei és szexualitásása megéléséhez keres egy másik érzö emberi lényt.

Egy anyagiaktól mentes. Érzelmi alapokon nyugvó Kapcsolatra vágyom. Ahol nem csak BDSM de vanília is jelen van.

Szerintem egy BDSM kapcsolatban nem az alárendelt fél irányít. Mert ha így lenne, akkor semmit nem érne az egész. Ha a kapcsolatuk elkezdődött addig nem ér véget még a Domina el nem engedi, vagy el nem bocsátja a sub – ját. A Domina és a sub kapcsolatában a lelki kötelékek a legfontosabbak nem a bilincsek, kötelek, vagy a fájdalom. A szolgát igazából érzelmileg bilincseli meg a Domina, és ez a kötelék sokkal biztosabb, mint bármely fizikai. Azt a feltétlen bizalmat, amikor bármilyen játékba látatlanul belemegy. Természetesen ehhez mindkét oldalon tapasztalattal kell rendelkeznie a másik fél igényeivel, állóképességével, tapasztalatával, kapcsolatban.

A sub mindenkinek feltétlen engedelmességgel tartozik, akit a Domina arra kijelölt. Dominálni nem jelenti azt, hogy közvetlenül a Domina büntet, vagy jutalmaz, lehet, hogy a Domina hozzá sem ér a sub- hoz semmilyen eszközzel, sem csak szolgálóit utasítja a végrehajtásra. Dominálni igazából nem közvetlenül a fájdalom okozását jelenti. Inkább a kiszolgáltatott helyzetek megteremtése, és maga az irányítás. Amihez eszközök sem szükségesek. És nem feltétlenül azonnal büntet, lehet azt későbbre is halasztani, összevonni.

Barátnőit szeretné szórakoztatni: milyen engedelmes szolgát tudott nevelni, bemutatni rajta mennyire lehet megalázni valakit. Megengedi barátnőinek, hogy irányítsák, vagy játszanak vele. A BDSM iránt érdeklődő lányokat, hölgyeket tanít rajta a Dominálásra. De lehet, hogy elutazik és kölcsönadja szolgáját barátnőjének, barátnőinek vigyázzon rá, tartsa rövid pórázon. Vagy egyszerűen bérbe adja eladja valakinek. Aki fizetett érte annak is teljes engedelmességgel tartozik. De tetszés szerint el is adhatja a szolgát. És aki megvette annak persze ugyanúgy engedelmeskednie kell. Az is lehet, hogy csak játszik vele. Nem követett el semmit csak a Domina kíváncsi arra hogyan reagál egy játékra. Vagy csak egyszerűen a saját szórakozására teszi mindezt. Ez mindegy ö a Domina és a szolgának feltételek nélkül kell engedelmeskednie.

A rabszolga folyamatosan szolgálja az úrnőjét. Még akkor is, ha nem áll mögötte. A szolga a feladatait nemcsak a szeánsz alatt hajthatja végre, hanem azon kívül is. A szeánsz időpontját, időtartamát a Domináns fél határozza meg. De nemcsak ezt, hanem azt is mi történjen, ebben, teljes mértékben a Domina dönt. És a szabályokat is mit szabad mit nem a sub - nak, és ezeket bármikor megváltoztathatja, ahogy csak akarja, amikor csak akarja. De a sub kérést, ötletét a játékkal kapcsolatban jó, ha meghallgatja, lehetnek új megoldásai de, erre semmi sem kötelezi.

A ruházat. Sok eszköz a ruhán át is hat. A sub –nak nem feltétlen kell meszetlennek lennie. A ruházat mértékét is a Domina határozza meg.

A szex a Dominával? Ezt a domina dönti el. Valójában a Domina szerzi meg a sub –ot, vagy veszi el tőle, amit akar. Mert a sub nem szerezheti meg a Dominát. Hiába történik meg a behatolás. Ekkor is a Domina szerzi meg a sub-ot. A sub közvetlen szexuális kielégülése nem fontos. A Domináns fél kielégülése az elsődleges. A sub-nak mindig domina érdekeit kell figyelembe vennie.


Kemény kezű. De tudja a fájdalom és a jutalom kéz a kézben jár.

Ha mindkét félnek jó, akkor jó. Az Úrnőmre bízom magamat ami tőle jön az csak jó lehet.

== Results from bdsmtest.org ==
100% Owner
100% Switch
100% Degrader
100% Rigger
100% Rope bunny
100% Master/Mistress
100% Experimentalist
99% Masochist
97% Degradee
97% Brat
97% Brat tamer
96% Sadist
91% Voyeur
86% Dominant
81% Submissive
79% Slave
75% Pet
73% Primal (Hunter)
72% Exhibitionist
70% Primal (Prey)
54% Non-monogamist
49% Vanilla
43% Daddy/Mommy
39% Boy/Girl
28% Ageplayer

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-50 year
Height: 165-210 cm
Weight: 50-95 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Blood, Fire, Foiling, Needle, Public sex

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, Internet, Museum, Play, Reading, Talking

Music

Acid, Country, Drum'n'bass, Electronic, Gangsta rap, Goa, Heavy metal, House, Jazz, Latin, Rap, Rave, Reggae, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Action, Comedy, Crimi, documentary, Historical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn, Western

Books

Albums, Arts, Erotical, Journals/magazines, Religion, Scientific