barnamacska - Submissive Female

4
All BDSM partners » Slavegirls » barnamacska - Submissive Female
barnamacska
45 years old, Submissive Female, 173 cm, 72 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 01. 05. 16:16
Registration time: 2015. 12. 29. 13:20
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
A társam keresem, egy Dom férfi személyében (aki nem switch irányú)...

Azért itt, mert bizonyos dolgokat jobb, ha az elején tisztán látunk egymásról, és úgy gondolom, tapasztalom, hogy ezt sajnos ritkán teszik meg az emberek. Itt talán jobban. Másrészt meg, nincs is erre igazi fórum máshol (vagy csak én nem ismerem..:-)

A beállítódásom már biztos... Gyakorlatom kevés, de nem is kívánom ill. tudom alkalmi- illetve szerető kapcsolatban elmélyíteni. Kérem, hogy kapcsolatban élő Urak (vagy akik a ds kapcsolatot csak így tudják elképzelni) ne keressenek, számomra szeretőként ezen dolgok nem megélhetőek, nem működnek, nem tudom magam átadni egy olyan Férfinak, aki az életben illetve teljes mértékben nem vállal fel. (Próbáltam, hiába való volt..)
Vannak a környezetemben pozitív példák arra, hogy ez az irány, amit én keresek/érzek minden porcikámban, igenis működik.

Alapból egy értelmes, érzékeny, pozitív, szenvedélyes, odaadó és nyitott Nő vagyok. A szexualitás, játékosság, testiség, minden nemű vágy-és érzés megbeszélése lételemem, DS nélkül is az volt. Egy valakit keresek, aki ebben társam akar lenni.

Kérem minden olvasóm tartsa tiszteletben a fentieket és hogy kit-mit keresek, én sem ítélkezem senki felett. Tiszteletlen és fenti kéréseim figyelmen kívül hagyó levelekre nem áll módomban válaszolni.

Köszönöm, sok sikert kívánok magamnak és másoknak is:-)

B.M.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 38-50 year
Height: 175- cm
Weight: 80- kg

Aim of search

relationship

Spoken languages

English, Hungarian