avanti50 - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » avanti50 - Uncertain Male
Viewed: 2614x
avanti50
63 years old, Uncertain Hetero Male, 180 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
MÁR NEM KERESEK SENKIT!!!
Itt tartózkodásom, kizárólag szigorú Tanárnőm engedélyével és felügyelete alatt történik. Újra iskolás öregdiákként, tájékoztatnom kell, aktuális dolgaimról és ha úgy érzi elkanászodóban vagyok, előbb, vagy utóbb, de biztosan kezébe is veszi, guminyeles nádpálcámat, hogy kiszolgáltatott, meztelen fenekem alapos kiszínezésével is segítsen nekem, visszatérnem a való világba és rátalálnom, Tanárnőm által is helyesnek vélt útra.

Korábbi rövid bemutatkozásom: Mindig is női popsi mániás, hatvanas éveimben járó, most is nőtlen (nem is voltam még nős) férfiként gyakran fantáziálok olyan helyzetekről, ahol, akár tiltakozásaim mellett is, jól kifenekel engem hölgy, ha úgy érzi, megérdemlem. És nem azért gondolok erre, mert annyira kellemes átélni, azonban el kell ismernem, amikor, elfenekelésre ingerlően formásnak mondott, két hátsó félgömbömmel, ez nagy ritkán, valós okok miatt megtörtént, az mindig igencsak pozitívan fejlesztette utána a személyiségemet.

Miután felvételt nyertem, öregdiákokkal is szívesen foglalkozó, tanítási módszerében elfenekeléssel nevelést, gyakorta és élvezettel alkalmazó oktató-felügyelő-fenyítő Tanárnőm, személyiségemet is fejlesztő iskolájába, már szigorú, osztályfőnök Tanárnőm gondoskodik arról, hogy adott esetekben, a foglalkozásainkon, ne maradjak jól megérdemelt nádpálcás elfenekelések nélkül. A képzéseim sikeres elvégzése, egyáltalán nem kockázatmentes számomra, ugyanis, Tanárnőm őszintén hiszi, hogy a meglévő hibáimról, valós elkanászodásaimról engem leszoktató, Tanárnői elfenekeléseim lényege és igazi értelme, a megbánásom szakaszának átélése, aminek biztos jele, a hallható-látható siránkozásom, sírásom. És az iskolai beiratkozásom során, Tanárnőm tájékoztatott is engem, hogy valós okok esetén, nem igazán érdekli, elfenekeléseim közbeni esetleges jajgatásom, ám annál élvezetesebb lesz számára, a síráshatárom környékén még kicsit eljátszadozgatni a fenekemmel, intim testrészemmel, mert Tanárnőm szerint, elkanászodóban lévő, tévelygő öregdiákként, a javamra válik, foglalkozásról-foglalkozásra egyre jobban feszegetnünk, a határaimat.

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female

Age: 50-70 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bondage, Breast torture, CBT, Cross, Humiliation, Massage, Mazochism, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Whip, Whipping bench

Exciting

Anal sex (receive), Ass licking, Masturbation, Oral sex (give), Prostate massage, Role playing, Spanking