avanti50 - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » avanti50 - Uncertain Male
Viewed: 2010x
avanti50
62 years old, Uncertain Hetero Male, 180 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Röviden magamról: Mindig is női popsi mániás, hatvanas éveim első felében járó, még nőtlen (nem is voltam nős) férfiként gyakran fantáziálok olyan helyzetekről, ahol, az esetleges tiltakozásaim mellett is, jól kifenekel engem, valamilyen valós ok miatt, egy hölgy. Nem azért fantáziálok erről, mert olyan kellemes átélni, de el kell ismernem, amikor nagy ritkán megtörtént, mindig igencsak pozitívan fejlesztette személyiségemet. Elfenekelésemre alkalmas, valamint nálam már szükséges prosztata kezelő eszközökkel, és hölgyek szerint, akik korábbiakban már láttak úgy, elfenekelésre ingerlően formásnak minősített, két hátsó félgömbbel eddig is rendelkeztem, ám öregdiákokkal is szívesen foglalkozó, oktatási módszerében az elfenekeléssel nevelést, gyakorta és élvezettel alkalmazó Tanárnőm, mindeddig hiányzott.

Az elmúlt időszakban, azonban történt kedvező változás. SmPixie oldaláról, Úrnő jelezte nekem, szimpatikusnak tartja bemutatkozásomat, és kedvet érez ahhoz, hogy lelkiismeretes oktató-felügyelő-fenyítő Tanárnőm legyen, akivel alkalmanként őszintén elbeszélgethetek az éppen aktuális dolgaimról, hibáimról, valós elkanászodásaimról, munkavégzésem helyetti fantáziálgatásaimról, és miután képeken is megbizonyosodott arról, jelenleg is „formásan gömbölyded és most még hibátlan, sima bőrű” fenekem van, bevállalta, hogy a foglalkozásainkon, fenekem alapos kiszínezésével is segít nekem, visszatérnem a való világba és rátalálnom a helyes útra. Ezúton is szeretném jelezni, személyiségem fejlődése érdekében, felvételemet kértem Tanárnőm osztályába, mely kérelmem elfogadásra került, újra diák, öregdiák lettem, így mostantól már Úrnőm gondoskodik, jól megérdemelt elfenekeléseim végrehajtásáról is. Képzéseim sikeres elvégzése, egyáltalán nem lesz kockázatmentes számomra, ugyanis, új Tanárnőm őszintén hisz abban, hogy a meglévő hibáimról, valós elkanászodásaimról engem leszoktató, Tanárnői elfenekeléseim lényege és igazi értelme, a megbánásom szakaszának átélése, aminek biztos jele, ha hallja-látja siránkozásomat, sírásomat. Tanárnőmet ezért nem is igazán érdekli majd elfenekeléseim közbeni esetleges jajgatásom, ám annál élvezetesebb lesz számára, síráshatárom környékén még egy kicsit tovább játszadozgatni a fenekemmel, intim testrészemmel és foglalkozásról-foglalkozásra egyre jobban feszegetni határaimat.

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female

Age: 50-70 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bondage, Breast torture, CBT, Cross, Humiliation, Massage, Mazochism, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Whip, Whipping bench

Exciting

Anal sex (receive), Ass licking, Masturbation, Oral sex (give), Prostate massage, Role playing, Spanking