avanti50 - Uncertain Male

All BDSM partners » Uncertains » avanti50 - Uncertain Male
Viewed: 5028x
avanti50
64 years old, Uncertain Hetero Male, 180 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Tájékoztatom Tisztelt Látogatóimat, hogy: MÁR NEM KERESEK ÉS NEM IS KERESHETEK SENKIT!!!
Ugyanis, szigorú felügyelő-fenyítő Tanárnőm van és az itt tartózkodásom, kizárólag engedélyével és felügyelete alatt történhet.

Adatlapomon, az elmúlt napokban olvasható bemutatkozásomat, hogy valós okok miatti, alapos elfenekeléseimre keresek domináns hölgyeket, Tanárnőm tudta, és engedélye nélkül, önkényesen tettem fel. Felelőtlenségemért, minden bizonnyal, egy jó ideig, nem lesz fenekelés hiányom, ugyanis az adatlapom saját ötletemből történő megváltoztatásáért Tanárnőm beígérte, a könyörtelen és szenvtelen fenekelés terápiát, amivel célja, hogy elvegye kedvemet, ilyen és hasonló engedetlen viselkedésemtől. Alkalmanként, szigorított formában is kapok fenyítést a saját fakanalaimmal, és pálcáimmal, a kiszolgáltatott, meztelen fenekemre.

Fentiekre tekintettel, kérem szépen adatlapomra érkező Látogatókat, hogy velem való kapcsolatfelvételi szándékuk esetén, vegyék figyelembe, hogy az adatlapomon történtekről szigorú Tanárnőmet tájékoztatnom kell. Amennyiben ezt elmulasztom és az eset Tanárnőm tudomására jut, annak olyan szigorú elfenekelésem lenne a következménye, amit inkább szeretnék elkerülni. Megértésüket köszönve, sikeres társkeresést kíván, egy tévelygő öregdiák, akit bizony, még így hatvanas éveiben járva is szigorú fenekelésekkel nevel Tanárnője, akárcsak egy rossz kisgyereket.

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female

Age: 50-70 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bondage, Breast torture, CBT, Cross, Humiliation, Massage, Mazochism, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Whip, Whipping bench

Exciting

Anal sex (receive), Ass licking, Masturbation, Oral sex (give), Prostate massage, Role playing, Spanking