autumgirl - Dominant Female (Mistress)

43
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » autumgirl - Dominant Female (Mistress)
autumgirl  - Mistress Budapest
23 years old, Dominant Female, 160 cm, 53 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 12. 26. 17:34
Registration time: 2013. 05. 18. 20:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Tök jó, hogy küldözgetitek a "flörtöket", de mivel nem vagyok vip, úgyse tudok rá válaszolni, ha meg vip lennék, nem ezzel tölteném az időmet :)

-

Kedves Mindenki!

Úgy láttam, hogy eléggé félreértetek, úgyhogy kiegészítésre szorul az adatlapom.

Sokan úgy állítottak be, mint hogy magamat mindenkinél jobbnak képzelem, a férfiakra csak előítélettel nézek, nekem senki sem elég jó, és minden egyes levélre, amit csak "bátorkodnak" írni, gúnyos választ adok.

Azért írtam ilyen hangnemben a lentit, hogy hátha ez elriasztja azokat, akik bepróbálkoznának, de sajnos még így sem elég hatásos...

Nem keresek férfi partnert, mert azon kevés 20 évesek közé tartozok, akik tudják, mit akarnak kezdeni az életükkel, vannak konkrét céljaik és szeretnek tanulni. Tehát az egyetem melletti minimális fennmaradó időmet a saját pasimra akarom fordítani, nem másokra. Ezért is meggondolom, hogy kire szánok időt.

Nyilván arra szánok időt, akivel célom van. Ennek ellenére előfordul, hogy ha valakinek a levele megtetszik, akkor azzal akár barátkoznék is. De, eddig akikkel ez előfordult, miután nyilvánvalóvá tettem, hogy csak barátságról lehet szó, és kérdeztem róluk valamit, érdekes módon eltűntek.

Ez nem azt jelenti, hogy akkor szabad a pálya, és mindenki, aki magát érdekesnek és intelligensnek gondolja, vagy csak nincs kivel megbeszélnie a magánéletét meg a lelkivilágát, írjon rám barátkozási szándékkal, mert nincs rájuk időm!!!

Biztos vagyok benne, hogy itt a pixin sok érdekes, okos ember van, akiket lenne értelme megismerni egyszer, de nem most.

A levelekről; ha valaki ír egy kultúrált, nem 1 soros levelet, amiből látom, hogy elolvasta az adatlapomat, akkor arra én is kultúráltan fogok válaszolni, mégha a válaszom elutasító is. Ha hozzámvágnak egy kb 3-4 szavas levelet, hogy "udv urno szamra ulsz kinyallak" vagy "neked én kellek", erre persze, hogy csak valami hasonló hülyeséget lehet válaszolni.

________________________________________________________________________________


Sziasztok!

Jelenleg van egy switch párom, úgyhogy nem keresek FÉRFI partnert.

Leírhatod első BDSM-es élményeidet, életed történetét, hogy milyen különleges vagy, és nem fogom megbánni ha találkozok veled, mindezt persze úgy, hogy el se olvastad az adatlapomat és nyilván én vagyok a 100. akinek elküldöd, de őszintén nem érdekel.

Ha véletlenül épp egy 3. pasit keresek valamilyen szeánszhoz (ritkán, de előfordul), vagy kiírom, vagy megkereslek, ha pont te kellesz.

Hülye levelekre, nagy élvezettel és sátáni kacajjal az arcomon írok hülye választ :D

Lányoknál természetesen más a helyzet, biszexuális, korban hozzám/hozzánk illő intelligens független dekoratív csajszira bármikor nyitott vagyok, ha szívesen beszállna 3.nak, akár sub/switch/domina, az más kérdés, hogy hetedhét határon se találni ilyet...

Párokkal is nagyon szívesen levelezek, hátha lesz belőle valami :) Switc-switch tetszene a legjobban, mert abból rengeteg felállást, és izgalmas játékot ki lehet hozni, de domina-sub vagy sub-dom felállású párokkal is játszanék 4-est párommal.:)

Ha csak barátkozni szeretnél,
- lányokkal: nagyon szívesen levelezek, jó megosztani egymással a tapasztalatokat, ötleteket, vágyakat... úgyhogy írj bátran! ;)
- fiúkkal: mivel hogy úgyse nagyon akarok tőled semmit, te meg nyilván azt gondolod, hogy majd hátha a barátkozásból lesz mégis valami, ezért abszolút fölöslegesnek tartom, hogy barátkozzunk, csak egymás idejét raboljuk, írj inkább olyannak, akinél esélyed is van valamire!


Autumgirl

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Male - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Male - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Switch Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 18-35 year
Height: 160-180 cm
Weight: 50-90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian, Norvegian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Candle, Chinese ball

Maybe

Ass licking, Bite, Boot fetish, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Foot worship, Hair pulling, Jeans, Leather, Lingerie, Mask, Menstruation, Milking, Shaving, Stocking, Vacuum, Vibrators

Exciting

24/7, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Domination, High heels, Humiliation, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Tickling, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Drawing, Get to know, Museum, Ping-pong, Playing music, Reading, Talking, TV

Music

Classical, Jazz, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Comedy, Drama, Historical, Romantical, Series, Sex/porn

Books

Erotical, History, Novel, Scientific, Youth