artdom - Dominant Male

20
All BDSM partners » Doms, Masters » artdom - Dominant Male
artdom
40 years old, Dominant Male, 185 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 06. 10. 19:47
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
A sub/dom szexualitás gyökerét nem csupán a sokszor kiüresedett fizikai megnyilvánulásokban keresem, hanem a partnerhez való személyes, intellektuális kötődésben. Kiben mi az elsődleges:az önfeladás, vagy épp az önmegvalósítás, a dominanciára való törekvés. Minden egyéb ezután, ennek alapján történik!

A szerelem - értve ide most a testiséget is - művészet. Te, mivel felkerested reglapom, "anyag" kívánsz lenni egy határozott, domináns egyéniség kezében. S nekem művésznek kell lennem, mert másképp nemhogy megtartani nem tudnálak, megszerezni sem soha. Ehhez édeskevés az öncélú szadizmus, a parlagi vulgaritás, a pökhendi parancsolgatás. Ebben a sub/dom viszonyban az uralkodónak kell elnyernie alárendeltje bizalmát és jóváhagyását. És ez így van jól. A játék határai csak ez után kerülnek meghúzásra, és csakis ezután!!!

Ám egyet én is kérek.. Ha nem él benned mélyen gyökerezve az alárendeltség utáni vágyakozás, ha bántja vagabund lelked az alázatnak/alázásnak gondolata is, ha nem vagy képes letenni büszkeséged.. Nos akkor nem engem keresel. s tán inkább mégis csak egy vanilla kapcsolat után áhitozol. Csak az nem ez az oldal!

"Civilben" nyitott, diplomás, humán műveltségű,független férfi vagyok, sokoldalóan érdeklődő, állítólag jó humorú, szórakoztató partner. Ha elbizonytalanodtál a sok viselkedés-képtelen, ötlettelen és sokszor otromba regisztrálton, keress fel egy üzenet erejéig, hátha visszajön a böngészésben való hited. Számomra már az is öröm lesz!

Csakis egy alapos ismerkedés lehet háttere egy realizálódó sub/dom kapcsolatnak!Figyelni akarok Rád, mindenképp ki kell hát derítenem, Te miben látod varázsát, izgalmát a szolgálatnak. Mennyiben lelki vonatkozású késztetésed (vágy a megalázás, önfeladás, engedelmesség megélésére) mennyiben fizikai. (Fájdalom, fenyítések, kötözés, fétisek stb.) Ehhez persze magadat kell ismerned, megismerned.

Szeszélyes vagyok, kedvem lelem leckéztetésedben,de nem vagyok szadista! Szex? Minden, ami esztétikumot hordoz, semmi, ami nem!! Használni foglak pillanatnyi kedvem szerint. Felejtsd viszont el a benned lévő prüdériát. Általában is: minden téren légy kész határaid átlépésére, akard és epedezd a rabszolga létet, s akkor sok bármit kérhetsz tőlem!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Ass licking, Boot fetish, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, High heels, Humiliation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Role playing, Stocking, Vibrators, Whip