anyagiasat - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » anyagiasat - Dominant Male
anyagiasat
40 years old, Dominant Male, 175 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 21 hours ago
Registration time: 2015. 10. 14. 11:46
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
40 éves, igényes, domináns vágyakkal rendelkező pasi keres sub beállítottságú hölgyet anyagiakon nyugvó, de nem alkalmi, hanem tartós kapcsolatra. Ha izgat egy olyan viszony, ahol kipróbálhatod milyen eladni a tested-lelked egy intelligens, megbízható és vonzó partnernek, akkor ne nézelődj tovább. Ott szunnyad a szajha benned? Gyere is eresszük ki együtt. Hadd tombolja ki magát.

Nem ma csináltam ezt a profilt, de nehéz a megfelelő partnert megtalálni, és sokan félre is értik mit is akarok, mit is keresek. Nem hivatásos prostituáltat keresek. Igen, izgat ha úgy érzem megvehetem a másikat, míg a legtöbb nőnek ugyanúgy izgató, ha szajhaként eladhatja magát, hozzáteszem játékból. De nem egy hivatásossal. Arra megvannak a megfelelő oldalak. Hétköznapi, de kurvás vágyakkal megáldott partnert keresek, szóval olvasd és értelmezd jól a soraimat, és ha úgy érzed hogy ezt a fantáziád megvalósítanád, akkor várom a jelentkezésed.

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip