allfonz - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » allfonz - Dominant Male
allfonz
55 years old, Dominant Male, 173 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc
Last login: 2016. 05. 4. 21:29
Registration time: 2009. 02. 16. 23:47
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem vagyok független. Van kapcsolatom, családom, mint egy teljesen hétköznapi, normális embernek. Mert annak is tartom magam.

Tudom, lesz néhány hölgy, aki idetéved, és éppen olvasgatja ezt az adatlapot, itt abba is hagyja gyorsan az olvasást, és továbbáll. Hátha máshol megtalálja álmai lovagját... akarom mondani domját, aki teljesen független, és csakis neki szenteli minden percét. Bizonyára így is lesz, hiszen háromszor-négyszer annyi dom közül lehet itt válogatni, mint amennyi subocska van.
No, nem baj... ilyen az élet, mondhatnánk, jobb az ilyen dolgokat mihamarabb tisztázni.

Akkor hát mit is keresek én itt?
Kapcsolatokat, beszélgető, levelezőpartnert. Olyan embereket, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én, hasonló vágyak hajtják mint engem, és nem utolsó sorban szimpatikusak, könnyű velük megtalálni a közös nevezőt. Igen, mert a ki nem élt vágyak hatalmas hajtóerőt képviselnek. A kisördög soha sem alszik, és nem hagy nyugodni.

Mindig is érdekelt a BDSM. Ennek ellenére hosszú idő telt el, amíg ezt magam is megértettem.
Nagyon izgat az enyhe fájdalom okozása. Az elfenekelés, megkötözés, kiszolgáltatott állapotba hozás. Ezekből CSAKIS annyi, amennyit a partner igényel, hajlandó/szeretne elviselni.
Nem kedvelem a durva dolgokat (bár ez a BDSM-ben rendkívül tág fogalom). Nem vonz, hogy megbüntessem, megalázzam a partneremet. Az vonz, ha én irányítok, és nem kell büntetésnek álcázni, vagy okot keresni, hogy megtegyem vele, amit szeretnék. Ráadásul ő ezt még élvezi is.
Azt szeretném, ha mellettem igazi NŐ-nek érezné magát, nem szajhának, vagy eszköznek.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 35-50 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Closure, Dildos, Doctor fetish, Domination, Latex, Leather, Whipping bench

Maybe

Fisting, Massage

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Collar, Electrosex, Enema, Foiling, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Sadism, Shaving, Spanking, Tickling, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Internet