alfamenegy - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » alfamenegy - Dominant Male
alfamenegy
51 years old, Dominant Male, 170 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 11. 10. 11:18
Registration time: 2016. 05. 07. 18:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
HA! Tapasztalt, következetes tanítódat, mesteredet, Uradat keresed, harcias vagy, amíg nem tudnak betörni de utána valakinek vagy valakiknek szófogadó kis ribanc lennél? Szolgálni, kiszolgáltatottnak lenni, vágyaidat kielégíteni, ez az amit szeretnél? Keresed azt a férfit aki bevezet a bdsm világába és esetleg harmadikként csatlakoznál tapasztalt párhoz. Egy teljesen más, kihívásokkal, újdonságokkal, izgalmas pillanatokkal teli, kötetlen kapcsolatra vágysz?! Megmutatná, kihozná belőled a valódi énedet?!. A szabályokat szereted esetleg, módjával átlépni, a domináns fél türelmét a végsőkig feszíteni, de alkalomadtán tudsz szófogadó és engedelmes is lenni? Ahol a férfi Domináns, a nő pedig mindkettő, vagyis: siwtch? . Így hármasban. Szeretsz a kikötözött, kiszolgáltatott nővel foglalkozni, vagy ha nem csak Urad, Uratok teszi veled hanem nő is?! Olyan férfit keresel, aki intelligens, igényes és határozott, erélyes, határozott elképzelésekkel is, de nem durva, hanem mindemellett odafigyelő? Vadságra keménységre vágysz, esetleg érdekel kis "orvosi" viszony, valós szerepjáték formájában. Szívesen vennéd, ha egy tapasztaltabb férfi vagy pár használatba venne?
Ha többnyire igent írtál e kérdőív mondatai után akkor váltsunk pár sort. Nem levelezni akarok, csak a részletek megismeréséig. Aztán személyes beszélgetés. Ott mindet meglátunk és minden eldől. - Nem akármilyen kalandot mondok. Tehát?

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Film, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench