alavetett29 - Submissive Female

70
All BDSM partners » Slavegirls » alavetett29 - Submissive Female
alavetett29
32 years old, Submissive Female, 167 cm, 130 kg
Residency: Hungary, Heves, Eger
Last login: 3 days ago
Registration time: 2014. 06. 08. 14:26
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
2015.11.29. Ismételt frissítés: első és legfontosabb: NEM KERESEK KAPCSOLATOT (egyelőre).
Jelenleg nincs lehetőségem arra, hogy ilyen jellegű kapcsolatba kezdjek (nem magyarázkodom miért, meg van az oka). Nem akarom, hogy kamuri..ncnak tituláljatok, épp ezért közlöm ezt minden érdeklővel.
Ezen kívül: mivel nem vagyok előfizetve így igencsak korlátozottak az üzenetküldési lehetőségeim és basszus nehogy már ezért felkapja bárki is a vizet, mert nem kap választ!


Először is üzenem azoknak, akinek valamiért nem vagyok szimpatikus: ez az élet rendje. Mindenki más, mindenkinek más tetszik. Sajnálom, ha nem vagyok szimpatikus, de kérlek, ezt az infot tartsd meg magadnak. Se neked, se nekem nincs szükségünk arra, hogy értelmetlen vita legyen ebből.

Korábban már jártam az oldalon, sikertelenül.
Most inkább nem keresgélek, inkább csak nézelődök és ismerkedek. Tapasztalatom nincs így a határaimat sem tudom. És nem gondolnám, hogy ezt szégyen lenne (mert volt aki ezt közölte velem).
Nem vagyok egy 20 kiló, fél deka plázastönci, így még nehezebben indulok el az úton, de ha meg sem próbálom... Meglátjuk.

E.L.James – ötven árnyalat trilógiája igencsak szívem csücske, több okból is ….
Nem hinném, hogy ez is baj lenne- bár egyesek szerint igen. Itt ismételten arra hívnám fel, a figyelmed, kedves olvasó, hogy minden ember más, minden embernek más tetszik és ez igaz az irodalom területére is. Ezért már el kell ítélni bárki is?!..


2014.06.19. Kiegészítés: nos el kell mondjam, jók a tapasztalatok, de még mindig akadnak akik azt hiszik attól dominánsak, hogy azonnal úgy írnak: térdre szuka és szétk.rom a szád... EZ nem dominancia kedves uraim!!! Ha így akarnád kezdeni, akkor inkább ne pazarold a betűket.
Még valami: van munkám de nem keresek több 100 ezret és bizony vannak számláim! Írom mindezt azért, mert ha azt mondom nem tudom megoldani az utazást és helyem sincs (mivel nem egyedül lakom), ezért már kamuribanc vagyok... No comment...!!!


2014.11.02. Kiegészítés 2: Nemrég kaptam egy levelet, amiben ez volt:
Olyan hölgynek képzellek, akiben teljesen normális a sub hajlam! Viszont olyan formába, hogy meg kell kapni a lelkednek az átlagos érzelmi töltést! ÉRZELMILEG!!! És ez nem szenvedésről és használatról szól a domod részéről, hanem simogatásról, gyengédségről,, bújásról, csókról. ..! Aztán, ha ezeket az érzelmeket megkapod egy türelmes domtól, akkor nyitott leszel a sub világ felé nyitni és ha olyan dommal teszed aki nem csak a saját élvezetét keresi rajtad, hanem odafigyel rád is,hogy "TE ÉLVEZED? VAGY NEM ÉLVEZED? AKKOR MEG FOGOD A HATÁRAIDAT IS ISMERNI! DE A FANTÁZIÁD IS KIFOG TÁGULNI!
Ez tökéletesen jellemzi azt, amire vágyom.

Az elmúlt időszak beszélgetései alapján, úgy érzékelem mindenkinek mást jelent a BDSM. Tiszteletben tartom. Tegye ezt mindenki más is.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 30-47 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chinese ball, Cross, Dildos, Domination, Enema, Gangbang, Humiliation, Mask, Masturbation, Menstruation, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Piss, Punishment, Role playing, Spanking, Vacuum, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Dirty talk, Fisting, Oral sex (give), Oral sex (receive), Shaving, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Internet, Movie, Reading, Talking, Theater

Music

Classical, Funky, Hip-hop, Musical, Pop, Reggae, rhythm'n'blues, Rock'n'roll, soul

Movies

Action, Anime, Comedy, documentary, Family movie, Fantasy, Historical, Musical, Romantical, Series, Sex/porn, Tale

Books

Entertainment, Erotical, Esoteric, Novel