adrenaline - Switch Male

All BDSM partners » Switches » adrenaline - Switch Male
adrenaline
34 years old, Switch Male, 176 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 09. 25. 13:06
Registration time: 2016. 08. 16. 14:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek,

Azért vagyok itt az oldalon, mert szeretnék új embereket megismerni. Olyan embereket, akiknek hasonló az érdeklődési körük. Akiknek már annyit adott a BDSM (vagy éppen ez ad/adhat annyit), hogy nem tudják elképzelni az életüket nélküle. Szubmisszív oldalon jelentős tapasztalattal rendelkezem, dominancia terén pedig jelentősen kevesebbel, de alkalmasnak érzem magam a feladatra. ;) Fontos hogy bevállalós legyél az élet minden területén. Azt gondolom, hogy (nagyon kevés kivétellel) mindent ki kell próbálni, és általában meg is találom, hogy hol leljem élvezetem a dolgokban. Természetesen fontos az is, hogy csinos légy és igényes, de ezt talán kár is mondani, szerintem ez Neked is alapvető kell legyen.

Nem akarok (és ebben a műfajban tán nem is érdemes) ajtóstul a házba rontani senkihez. Így bármi is alakuljon ki köztünk, az úgyis ismerkedéssel/beszélgetéssel fog kezdődni. Így ha esetleg megtetszett az adatlapom, csak arra tudlak biztatni: írj bátran akár Te is nekem, hiszen elképzelhető hogy pont ez lesz az a szikra, ami egy új kapcsolat kezdetét jelenti majd két érdekes és intelligens ember között.

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Male

Age: 20-30 year
Height: 155-176 cm
Weight: 40-65 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian