adelinda - Submissive Female

110
All BDSM partners » Slavegirls » adelinda - Submissive Female
adelinda
29 years old, Submissive Female, 170 cm, 75 kg
Residency: Slovakia, Bratislavská župa
Last login: 07. 24. 21:12
Registration time: 2014. 05. 24. 19:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (12 Rate)
Felfedeztem a bennem megbújó szubmisszív hajlamot, és hagytam kibontakozni. Két éve tanulom ezt a szerepet, és a képességeim ehhez mérten szépen fejlődtek. Bennem megtalálhatod a fasszopó kis ribancot, akit addig mélytorkoztathatsz, amíg jól esik. Birtokolhatod, és kedvedre kínozhatod telt melleimet, amitől talán el is élvezek. Ha jól esne felpofozni, azzal engem felizgatnál. Türelemmel és kellő határozottásággal ránevelhetsz az anális szexre, a megalázkodásra, vagy bármire, ami a szexben számodra örömet okoz. Fasszal a számban gyakorlatilag bármire rávehető vagyok, ami ellen talán elsőre ellenkezem.

de...

Nem akárkinek. Szívesen leszek a játékszered, ha megbecsülsz azért, ami vagyok. Ha a szubmisszivitásom számodra érték, és nem kihasználható gyarlóság. Nem egy riherongy kurva vagyok, hanem akarok egyvalakit, akinek teljes valómmal a tulajdona lehetek. Nevelhető vagyok, de nem idomulok bármelyik álló faszra. Ha azt érzem az első, vagy akár a huszadik leveled után, hogy csak egy olcsó szub kell, akin végre kiélheted magad, akkor nem fogunk sokra jutni.
Van bennem egy kedved szerint baszható ribanc. De bennem van, és nem én vagyok az. Szóval előbb engem kell megkedvelned.

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chinese ball, Doctor fetish, Electrosex, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Dildos, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench