_Imi_ - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » _Imi_ - Dominant Male
_Imi_
30 years old, Dominant Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 5 days ago
Registration time: 2016. 06. 18. 12:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Rendszeresen sportolok, igyekszem a lehető legegészségesebb életmódot folytatni. Nem cigizek, odafigyelek a táplálkozásra. Egy nagyon egyszerű elv alapján élem az életemet, mégpedig nem viselkedek/bánok úgy másokkal, ahogyan én sem szeretném, hogy velem viselkedjenek/bánjanak mások. Ezért lehet kicsit nehezebb az életem, de mindenkinek a szemébe tudok nézni és nyugodtan alszom. Faszbúkon nem vagyok, szerintem az internet pöcegödre és minden emberből kihozza a legrosszabb oldalát, de szerencsére számtalan más mód van az ismerkedésre, pl. itt, amennyiben egyezik az érdeklődésünk :) Az enyémek a következők:

1. Anális szex: ez a legerősebb perverzióm, egyszerűen imádom a popsit. Az se baj, ha nem annyira formás, mivel kitágítva mindegyik gyönyörű, és fantasztikus érzés ha benne van a farkam. Sajnos a puncidat nem fogom megdugni (gyereknemzés persze kivétel, de az még odébb van), de az nem jelenti azt, hogy hozzá sem érek. Hogy mennyire fogom használni, az attól függ, hogy mit szeretsz.

2. Spermanyelés: ha közben a szemembe nézel, akkor kevés ennél izgatóbb dolgot tudok elképzelni. Ügyelni fogok rá, hogy minden egyes cseppjét lenyeld, azt is ami szex után, összebújás közben kifolyik a farkamból. Persze nem mindig ugyanúgy fogok a szádba élvezni, hogy ne legyen unalmas. Pohár, tál, popsiból kinyomva, rengeteg lehetőségünk van.

3. Pisi: testre, arcra, hajra, szájba. Tudom mit kell tennem, hogy szinte íztelen legyen a pisim. Ha a spermát szereted, ezzel sem lesz gond.

Ezek a legfontosabb alappillérek. Minden részlet és egyéb dolog kölcsönös megegyezés alapján. Ami nálam kizárt, az a brutalitás (durva verés pl.) és a maradandó nyomot hagyó praktikák (vágás, szúrás, stb.).

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female

Age: 18-28 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

I would try

Breast torture

Maybe

Cross, Mask, Stocks

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Dirty talk, Enema, Feeding, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Leather, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Fitness, Restaurant, Science, Talking, Winter sports

Books

Erotical, Health, Journey, Novel, Novels, Scientific, Sport